RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Не можуть виростити навіть кактус: три знаки Зодіаку, у яких не приживаються кімнатні рослини

Рано чи пізно усіх нас тягне до землі й людина намагається спробувати щось виростити на підвіконні, коли у неї немає у власності кількох соток городу, але не у всіх ці спроби виходять як слід.

Астролог Людмила Булгакова, як пише ТСН, назвала знаки Зодіаку, які не можуть виростити навіть невибагливий кактус чи сукулент у горщику.

Про таких людей говорять, що у них "важка рука".

Читайте: Виживають не всі: які квіти краще вирощувати на кухні

Овен

Овни не відчувають, що насправді потрібно рослинам, тому роблять все на свій розсуд: квітки, які потребують поливу, пересушують, а якім потрібна обмежена кількість вологи, вони нещадно заливають. Тому жодні культури у Овнів не ростуть, не витримуючи знущання. Але треба віддати належне, коли до представників знаку дійде, що садовод-городник з них ніякий, вони кидають це заняття, але натомість радо допомагають іншим порадами, спираючись на свій незабутній досвід.

Лев

Зірки не радять Левам поливати квіти – бо волога в їхніх руках стає справжньою отрутою, яка може знищити навіть найвибагливіші квіти. Тому, якщо вам потрібно вивести якийсь впертий бур'ян на городі, запросіть на допомогу Лева.

Стрілець

Стрільці до нестями люблять кімнатні квіти, постійно купують нові екземпляри, але швидко до них байдужіють, бо ті категорично відмовляються рости та цвісти у них. Представникам цього знаку доводиться роздаровувати "хворих" представників флори друзям і знайомим, допоки вони не натраплять у квітковому магазині на щось нове, цікаве, екзотичне. Й усе розпочнеться по новому колу.

Нагадаємо, раніше ми писали про рослини, які приносять нещастя.

  • Ще новини на тему:

Принесуть щастя та удачу: п'ять рослин, які варто посадити у 2023 році

Допоможуть зменшити вологість у будинку: названо чотири рослини

Як змусити орхідею зацвісти у квартирі: перевірений рецепт для всіх видів