RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Від них варто триматися подалі: п'ять імен чоловіків, які злякають жінок

Астрологи, які раніше склали жіночий гороскоп на березень, назвали п'ять чоловічих імен, від володарів яких жінкам потрібно триматися якнайдалі, оскільки з ними дуже складно побудувати щасливе спільне життя.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Добрі та чуйні: п'ять імен, які носять найкращі сім'янини

Олексій

Інтелігенти Олексії дуже цінують особистий простір настільки, що неймовірно складно пробитися до його серця будь-якій людині. Крім того, володар цього імені схильний до зайвої критики і може грати на почуттях.

Ігор

Педантичні, але надійні володарі цього імені можуть бути дуже прискіпливими у спільному житті. Від дружини вони можуть вимагати щоденне прибирання та готування, а від своїх дітей – найбільших результатів у навчанні. Такий "домашній тиран" стане дуже важким супутником у житті.

Юрій

В Юрія велика харизма та неймовірна чарівність, від чого дівчата мліють. Однак його залицяння та ніжності залежать від настрою, а через свій егоїзм завжди вибиратиме себе, ніж романтичного партнера.

Олександр

Хоч Олександр чуйний і надійний, але жінки бачать у ньому скоріше друга, ніж кохання всього їхнього життя. Крім того, сам Саша досить велелюбний, а тому схильний зраджувати у стосунках.

Євген

Євгенії люблять романтику та пристрасті, як у турецьких та іспанських серіалах. Однак для його партнерки це дуже швидко закінчиться емоційним вигорянням і в результаті вона всіляко уникатиме з ним зустрічі.

Раніше ми розповідали, як часто українці укладали шлюби і розлучалися у 2022 році.

  • Вас також може зацікавити:

Приречені на невдачу: топ-5 знаків Зодіаку, які притягують проблеми

Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість

Головні "мисливці" за чужими чоловіками: п'ять імен, які носять розлучниці