RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Головні "мисливиці" за чужими чоловіками: п'ять імен, які носять розлучниці

Ім'я відбивається на характері людини - володарки деяких мають сильну енергетику, а інші роблять жінок справжніми "мисливицями" за чужими чоловіками.

"Апостроф" розповідає, жінки з якими іменами схильні розбивати чужі стосунки.

Жанна

Має потужну жіночу енергетику, чоловіки легко потрапляють у її тенета, якщо Жанна цього хоче. Представників протилежної статі приваблює її жіночність та сексуальність. До володарки імені тягнуться сильні чоловіки.

Алла

Наділена особливою загадковістю і може зруйнувати навіть найміцніші стосунки. Чоловік розгадує її як загадку, а Алла підкидає йому все нові та нові "головоломки", дедалі більше затягуючи у свою гру.

Читайте також: Мистецтво спокуси вони вбирають з молоком матері: названо імена найкращих коханок

Віра

Сильна та вольова суперниця, вона не відступить, якщо чоловік їй подобається. Боротиметься навіть за одруженого і не заспокоїться, доки не забере його з родини. Віра не готова задовольнятися роллю коханки.

Наталя

М'яка, наївна та простодушна. Наталя підкорює чоловіків своєю беззахисністю. Їм хочеться захистити її від усього світу. Чоловік може залишити свою сім'ю заради того, щоб його нова обраниця не страждала на других ролях.

Яна

У цій жінці живе завойовниця, їй подобається сам процес спокушання та підпорядкування чоловіка своїй волі. Досягши бажаного, Яна швидко втрачає інтерес до "підкореної вершини" і вирушає на пошуки нової жертви.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінкам з якими іменами на старості загрожує самотність.

  • Вас може зацікавити:

Як вибрати гідне ім'я дочки цієї весни: красиві жіночі імена

Проживуть своє життя щасливо: названо жіночі імена

Перше враження від них оманливе: чотири імені жінок із "секретом"