RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У квітні починається коридор затемнень: астролог дала прогноз на місяць

Квітень - дуже цікавий місяць, який може принести чимало змін. Події на зовнішньому плані – у політиці, фінансовій сфері, міжнародних відносинах, стають зрозумілішими та позитивнішими в порівнянні з минулим періодом.

Детальним прогнозом на цей період поділилася експерт Марина Скаді.

Читайте також: Таролог дала прогноз на квітень 2023 року для всіх знаків Зодіаку: яким буде місяць

Астролог попередила про те, що в період з 20 квітня по 5 травня наш очікує коридор затемнень, тому потрібно зробити якнайбільше в першій та другій декадах другого весняного місяця. Щоб мотивувати себе дії, потрібно активно займатися самоаналізом.

Квітень названий на честь богині кохання Афродіти, повня у Терезах очікується 6 квітня о 07:34. Цей знак Зодіаку під керівництвом Венери та має сприятливо впливати взаємовідносини. Але транзит Марса в знаку Рака створює неспокійне емоційно-психологічне тло, тому Марина Скаді радить з обережністю вести розмови та щось робити. Ці рекомендації є актуальними протягом усього місячного місяця.

3 квітня о 19:22 Меркурій входить на знак Тельця, де перейде до ретроградного руху від 21 квітня. У цей період мислення може перейти на матеріальний світ, потрібно виважено і обдумано приймати будь-які рішення.

5 квітня гармонійний аспект Меркурій – Сатурн сприяє конструктивним переговорам, угодам купівлі-продажу, вирішенню питань та оформленню документів у разі звернення до державних органів та інших інстанцій. Гарний час для створення фундаменту, пошуку необхідних ресурсів з перспективою побудови чогось довгострокового та важливого.

7 квітня гармонійний аспект Венера – Нептун грають на стороні любовних взаємин, творчої діяльності, відвідування косметолога, перукаря, стиліста. Можете оновити гардероб або купити щось гарне коханій людині.

8 квітня гармонійний аспект Меркурій – Марс додає думкам силу, наділяє енергійністю та діловою хваткою. Відмінний час роботи над собою, побудова планів, визначення цілей, обговорення ділових питань, розподіл прибутку, планування витрат.

11 квітня о 07:47 Венера входить у знак Близнюків і утворює гармонійний аспект із Плутоном у Водолії. Це має найбільш сприятливо позначитися на особистих та дружніх відносинах, фінансовій сфері. День щасливих перетворень, нових чудес та легких трансформацій.

Повітряний тригон Венера – Плутон створить особливе тло, коли з'являються оригінальні ідеї, відкриваються раніше зачинені двері, люди відкриті для спілкування, можна створювати нові спільноти. Сильний аспект його сприятливого впливу поширюється і наступного дня. 11 та 12 квітня можна спілкуватися з іноземцями, просити про допомогу та захист, вирішувати юридичні питання. Є шанс покращити стан будь-яких справ.

13 квітня планети благоволять захисникам, воїнам світла та добра, всім, хто бореться за свої права та свободи.

Друга половина квітня непроста, загальне тло кардинально відрізняється від першої половини місяця. 14 квітня Венера та Сатурн у напруженому аспекті. З цього дня і до 6 травня потрібно приготуватися до різних випробувань.

20 квітня – Сонячне затемнення в Овні о 07:16 відкриє коридор затемнень, який закінчиться місячним затемненням 5 у Скорпіоні о 20:23. У цей період може відбутися анонсований контрнаступ українських військових, відбуватимуться шалені військові дії, у будь-якому разі кульмінація близька.

З 21 квітня по 16 травня – час ретроградного Меркурія у Тельці уповільнить усі процеси, пов'язані з фінансами, майном, документами. Не найкращий час для укладання вигідних угод, тому або намагайтеся найважливіші справи в першій половині квітня або перенесіть на травень після завершення коридору затемнень. Оскільки Меркурій йшов зближення з Ураном, але чіткого аспекту так і не сталося, то можуть бути скасовані, на перший погляд, перспективні проекти.

Гармонійний аспект ретро-Меркурія та Марса 24 квітня може нагадати про справи, важливі на початку квітня. Можливо, доведеться повернутися до них і щось доробити, згадати про помилки минулого, переглянути план виконання робіт.

25 квітня – гармонійний аспект Сонця та Сатурна, денне світило, сам принцип життя – Сонце у поєднанні з Місячним Вузлом майбутнього. Дуже сильний день, який змусить людей переоцінити цінності, взяти відповідальність за досконале.

29 та 30 квітня Уран та Марс у гармонійному аспекті допомагають виробляти нові звички, з якими просто жити та добиватися будь-яких результатів. Важливо пам'ятати, що квіти, що зів'яли, потрібно викидатися, тому потрібно залишити в затемнень те, що зжило своє.

Раніше ми розповідали, якою буде погода в Україні у квітні.

  • Вас також може зацікавити:

Їм буде страшно у квітні: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Ретроградний Меркурій у квітні 2023 року: коли почнеться і чого чекати у цей період

Квітень принесе великий успіх трьом знакам Зодіаку: кому пощастить