RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Рідко виростають хамами: десять імен, які носять найбільш інтелігентні та добрі люди

Експерти стверджують, що кожна людина протягом життя набуває та розвиває певні якості. Тоді як ім'я, дане кожному при народженні, закладає у характер певні риси.

"Апостроф" публікує десять імен, власників вважаються найбільш інтелігентними та добрими.

Микола

На цю людину завжди можна покластися, вона допомагає щиро та безоплатно і робить це з непідробною радістю. Миколаї - товариські, миролюбні люди, чим захоплюють і притягують себе оточуючих.

Тетяна

Це ім'я перекладається як "упорядниця". Носії цього імені виступають за мир у всьому світі, готові віддати останнє, навіть якщо потребують цього самі. Тетяни часто стають волонтерами та ветеринарами.

Володимир

Володимир - це активна, талановита молода людина. Він відкритий до людей та щиро любить їх. Дивиться на життя позитивно та поширює своє світовідчуття на оточуючих.

Вікторія

Як відомо, Вікторія означає "перемогу". Дівчата, народжені під цим ім'ям, завжди домагаються своєї мети, але при цьому «не йдуть по головах». Вони добрі та вірні друзі, готові примчатися на допомогу у будь-який час дня та ночі.

Матвій

Це ім'я перекладається як "людина Бога". Він відрізняється гуманністю та привітністю і не вміє довго тримати на людей зла. Намагається допомогти всьому світу і часто забуває про себе.

Катерина

Це ім'я в російську мову з грецької мови прийшло зі значенням чиста, непорочна. Це дівчата особливої душевної організації, дуже чутливі, що часом завдає їм шкоди. При цьому Катерини, як ніхто, цінують гарне ставлення до себе та вміють дякувати.

Павло

Чоловіче ім'я Павло пов'язують з ім'ям апостола Павла, що, безперечно, вкладає в характер цієї людини певні риси. Люди, названі цим ім'ям, ніколи не залишать людину в біді і завжди готові врятувати навіть малознайому людину.

Людмила

Дослівний переклад цього імені "мила людям". Дівчата, що носять ім'я Людмила, відрізняються вірністю, старанністю і зовсім не вміють брехати, чим сприяє людям і легко обзаводиться друзями.

Роман

Люди, названі цим ім'ям, найчесніші. Він розуміє, що правда іноді може поранити, але незалежно від цього - йому все одно дорожче гірка істина, ніж солодка брехня.

Ольга

Ольга – дослівно "свята". Це високі натури, з позитивною аурою та особливим почуттям прекрасного. З Ольгою інші люди почуваються спокійно та умиротворено, бо вона зовсім не здатна на погані вчинки.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами є довгожительками.

  • Вас може зацікавити:

З ними важко порозумітися: сім імен, які носять жінки з нестерпним характером

Мають сильну енергетику і викликають захоплення: названі імена жінок

Проведуть пенсію в оточенні кішок: п'ять імен жінок, яким у старості загрожує самотність