RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

З радістю проводять час із онуками: три найкращі дідусі за знаком Зодіаку

Астрологи, які назвали два імені, які носять найзарозуміліші та байдужі чоловіки, називають представників трьох знаків Зодіаку, серед яких трапляються найвідданіші дідусі.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Багатство прийде не одразу: п'ять імен чоловіків, на яких гроші проллються дощем у зрілому віці

Овен

Овни навіть доживши до поважного віку, не думають про те, що життя прожите і залишилося не так багато. Вони радіють життю, і онуки для них – це продовження молодості та безтурботності. Дідусь-Овен ніколи не скаржитисяме на старечі болячки. Погуляти з онуками, з'їздити з ними у подорож, просто посидіти перед телевізором та подивитися мультики – це Овни робитимуть із великою радістю.

Близнюки

Близнюки залишаються енергійними у будь-якому віці. Дідусі, народжені під знаком Близнюків, зазвичай не сидять удома чи у дворі на лавці, навіть коли їм стукне солідний вік. Представники цього знаку Зодіаку намагаються працювати аж до старості. Після виходу на пенсію дідусі-Близнюки обов'язково працюють на дачі, оскільки звикли жити у щоденних клопотах. Онуки для Близнюків - це приємний клопіт. Вони привчають їх до працьовитості, відповідальності, справедливості, і завжди не проти трохи подуріти разом.

Рак

Дідусі-Раки дарують онукам подарунки без кінця і краю. Вони - любителі добрих казок і дарують дітям віру в чудеса. Щаслива старість для Раків – жити в оточенні онуків. І бабусі та дідусі цього знаку Зодіаку – чудово справляються зі своїми обов'язками. Вони вирішать будь-яку проблему свого онука і не розкажуть його батькам про те, що відбувається. Вони готові на все заради збереження та благополуччя своєї сім'ї.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які чоловічі імена будуть популярними у 2023 році.

Вас може зацікавити:

Фортуна відвернеться від них: у березні у трьох знаків Зодіаку розпочнеться чорна смуга

Три головні щасливчики березня: яким знакам Зодіаку можна забути про проблеми з грошима

Фортуна їм посміхнеться: яким знакам Зодіаку пощастить у березні 2023 року