RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Багатство прийде не одразу: п'ять імен чоловіків, на яких гроші проллються дощем у зрілому віці

Якщо ви правильно виберете ім'я для свого сина, до нього можуть липнути як удача , так і великі гроші. Хоча не кожен чоловік здатний з раннього віку опинитися за кермом авто і з ключами від пентхауса в європейській столиці.

"Апостроф" називає імена чоловіків, які є справжніми магнітами для великих грошей.

Читайте: Спалахають як сірник: п'ять імен чоловіків, яких краще не злити

Мишко

Артистичні, цілеспрямовані чоловіки з надзвичайно гнучким характером - все це можна сказати про Михайла. Оскільки гроші люблять людей з легким характером, ці чоловіки до сорока років обов'язково отримують мільйони прибутків. Це буде чесно зароблені гроші, які неодмінно принесуть їм задоволення та відчуття абсолютної свободи

Георгій

Це благородне та гарне ім'я дарує чоловікам надію на безбідне майбутнє. Вони мають справжній дар від народження: він тонко відчуває будь-яку виграшну стратегію. Не боїться ризикувати, діє вчасно і тому живе в достатку. Гроші люблять цих мужчин, тому вони дістаються носіям цього імені легко та просто.

Тимур

Тимур - ім'я, яке можна перекласти як "залізний". Це не лише гарне ім'я для хлопчика, а й заряджене грошовою енергетикою. Експерти постійно пророкують чоловікам з цим ім'ям кар'єру та гідний заробіток. Ближче до середнього віку десь після 40 років носії цього імені зазвичай вириваються в лідери і починають гребти гроші лопатою.

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловіків, які мають нестерпний сволочний характер .