RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

У всьому шукають "зраду": п'ять найнедовірливіших знаків Зодіаку

Астрологи, які розповіли, кого за гороскопом у травні 2023 року чекає грошова надбавка, назвали п'ять знаків зодіакального колу, які не можуть нікому довіритися, тому покладаються лише на себе. Йдеться про Овна, Козерога, Скорпіона, Тельця та Водолія.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Кому звалиться з неба успіх у травні: топ - 3 "щасливчиків" за гороскопом

Овен

Овен звик бачити в людях спочатку негативні якості, щоб не розчаруватися потім. Не тільки незнайомі підпадають під цю звичку, але близькі та рідні. Він завжди чекає підступу від оточуючих, тому готовий до будь-яких неприємностей і Овна важко надурити.

Козерог

Козерог краще буде самотнім, ніж відчує себе зрадженим. Тому підпустити когось до себе для нього дуже важко. Представник цього знаку довіряє лише людям зі схожими якостями, а також в кого залізна воля. Також він не переносить лицемірів та брехунів. Це також відображається у стосунках, тому йому важко з кимось довго зустрічатися. У Козерога завжди є план відступу, на випадок, якщо друга половинка йому збреше або зрадить.

Скорпіон

Скорпіон завжди займає оборонну позицію, щоб самому не попасти під удар. Він все ділить на чорне та біле, тому якщо один раз побачив у знайомому лише натяк на обманщика, то він стає ворогом для Скорпіона. Особлива недовіра в нього виникає до коханої людини, це справжній ревнивий власник, адже цій людині він віддає серце, стає вразливим. Це дуже ускладнює стосунки з ним.

Телець

Телець також постійно ставиться до всього підозріло. Недовірливо він ставиться й до рідних, тому що боїться болю від зради. Також він дуже довго тримає у собі образи на людей, йому важко пробачити людину.

Водолій

Водолії зазвичай компанійські, тому мають багато знайомих та друзів, але мало кому з них довіряють по-сравжньому. Лише одна людина може змусити його забути про свої постійні підозри - це кохана людина. Для своєї другої половинки Водолій готовий закривати очі на все.

Раніше ми писали, кого астрологи вважають головними улюбленцями долі за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Людей, народжених під цим знаком, намагаються уникати - через зради і маніпуляції

Проявляють турботу до свого оточення: найуважніші знаки Зодіаку

Притягують гроші як магніт: чотири знаки Зодіаку, які легко стають багатими