Лайм

Людей, народжених під цим знаком, намагаються уникати - через зради і маніпуляції

Астрологи вказують на їхню сумнівну репутацію

Кожен із 12 знаків Зодіаку має особливі риси та характеристики. Є серед них загальні улюбленці, а є й ті, кого багато хто терпіти не може. Астрологиня Сьюзан Тейлор розповіла виданню Express.co.uk, кого люди часто уникають через складний характер.

За словами Тейлор, найбільше репутацію псують собі Близнюки: вони бувають запальними, маніпулятивними та невірними. Причина, через яку представників цього знака не розуміють, полягає в їхньому бурхливому та непослідовному характері - інші знаки ніколи не знають, чого їм чекати.

Фото: pixabay.com

"Близнюки настільки непередбачувані, що люди поряд з ними ніби ходять по тонкій кризі, - пояснює астрологиня. - Їхній нестабільний характер і постійні перепади настрою призводять до того, що з Близнюками складно перебувати поряд. Вони справляють враження ненадійних друзів і партнерів".

Читайте також: Один шлюб на все життя: хто за гороскопом менше схильний до розлучень.

Але Близнюки - не єдиний "ненависний" знак Зодіаку. Тейлор стверджує, що люди не надто люблять Дів, які відомі холодною і зарозумілою поведінкою. Друзі рідко звертаються до Дів у часи неприємностей чи успіху, тому що вони "не схвалюють майже все".

Діви не хочуть бути злими, але для них такі "шпильки" - механізм виживання. Це сором'язливий знак, який просто боїться впускати людей у свій вразливий внутрішній світ.

На третьому місці опинився Лев. Хоча у людей, народжених під цим знаком, багато шанувальників, декого вони дратують своїм прагненням бути в центрі уваги. Дехто вважає їх фальшивими і не може довіритися на 100%. Також вогняні Леви схильні до спалахів гніву, якщо їхній авторитет не визнають.

Боятися люди зближуватися і з Овнами, яких вважають вибуховими та непередбачуваними, як вулкан. Скорпіонів недолюблюють за гострий язик, а Терези - за "темний бік" та приховані мотиви, які ті тримають у таємниці навіть від близьких.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку мають найнижчу сумісність.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини