RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Притягують гроші як магніт: чотири знаки Зодіаку, які легко стають багатими

Є щасливчики, які просто приваблюють гроші, не докладаючи для цього жодних зусиль. Астрологи вважають, що такий успіх торкнувся чотирьох знаків Зодіаку.

Хто вони – розповідає Апостроф.

Козоріг

Козероги відрізняються точним складом розуму, стежать за своїми витратами та заощадженнями. Вони надзвичайно працелюбні та амбітні. Тому ставлять за мету не лише отримати фінансову незалежність, а й досягти високого становища в суспільстві. І тому, що замислюватися про такі речі вони починають у досить юному віці, то й до успіху приходять швидше за багатьох однолітків.

Читайте також: Один шлюб на все життя: хто за гороскопом менше схильний до розлучень.

Водолій

Люди, народжені під цим знаком, зазвичай сміливі та вміють мислити нестандартно. Керуючи своїми фінансами, Водолії, як правило, діють дуже винахідливо.

Вони ніколи не ризикують своїми грошима там, де це не виправдано. Як представники знака Повітря, вони легко вносять зміни до своїх фінансових планів, внаслідок чого найчастіше виграють.

Діва

Навіть із дуже хорошими заробітками, прагматичне внутрішнє "я" завжди надихатиме Дів на більше. Представники цього знака добре розуміють, що може дати їм матеріальний світ і ніколи не захоплюються ним надто сильно. Природна точність Дів дозволяє заощаджувати гроші та максимально цінувати їх.

Телець

Приймаючи фінансові рішення, Тельці часто дослухаються інтуїції, яка їх майже ніколи не підводить. Представники цього знаку люблять комфорт, марнотратство – чужа для них справа. Тільцями керує Венера, яка найкраще підходить для грошей, багатства та достатку.

Люди, народжені цим знаком, відомі своїм стабільним характером. Тому, отримавши трохи більше звичайного, вони утримаються від імпульсних покупок і витрачають гроші з розумом.

Раніше ми писали про те, кого із знаків зодіаку люблять найбільше.

Що принесе знакам Зодіаку перше сонячне затемнення 2023 року: астропрогноз на 20 квітня.

Психолог, вчитель, актор: які професії найкраще підходять різним знакам Зодіаку.

Який стиль одягу найбільше підходить різним знакам Зодіаку: фото.