RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Окупанти ракетами С-300 вдарили по Харківщині: фото, відео та всі подробиці

У суботу ввечері, 22 квітня, російські окупаційні війська вчергове обстріляли Харківську область ракетами С-300 - зафіксовано щонайменше пʼять прильотів, на місці одного з яких почалася пожежа.

Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов у Telegram-каналі.

"У Новобаварскому районі через ракетний обстріл пожежа на обʼєкті цивільної інфраструктури. ДСНС працюють на місці. Інформація щодо постраждалих уточнюється", - йдеться у повідомленні.

За його словами удари також зафіксовані по Слобідському і Основʼянському районам, де окупанти поцілили в цивільні обʼєкти. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Пошкодження отримали автівки та навколишні будинки.

Про подробиці удару у селі Котляри Харківської області "Суспільному" розповіли місцеві мешканці. Зазначається, що внаслідок удару утворилася вирва діаметром в 3 метри й глибиною у 20-30 см.

Читайте також: У Бєлгороді екстрено евакуювали людей із будинків: фото, відео та всі подробиці

За словами однієї з очевидиць, ракета, що впала неподалік від її будинку, пошкодила його вибуховою хвилею, злетів паркан, впав дах, повилітало скло у вікнах.

Інша жителька також розповіла про пережите.

"Дитину після першого вибуху витягли з ванни, посадили за чотири стіни, потім ще вибух. Все впало. Люстра полетіла на голову, вікна винесло, двері валяються. Ми тривоги не ігнорували", — сказала вона.

Один з осколків російської ракети впав біля колонки.

"Вікна повибивало всі, двері – навіть у ванній. Дах пошкодило. Ми всі були вдома. Не спалося, всі були у кухні. Кухня в нас не пошкоджена, трохи двері деформовані. Діти маленькі, вони не зрозуміли, що сталося. Хлопчику – півтора, дівчинці – 2,7 року", – згадує інша очевидиця.

Раніше ми розповідали, що ведучий росТБ записав Бєлгород в українські міста.

Вас може зацікавити:

Бомбили самі себе: Росія визнала удар по Бєлгороду

Вибух через секунду після падіння: повне відео удару по Бєлгороду

У Бєлгороді "щось хлопнуло": утворилася величезна вирва