RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Меркурій і Венера принесуть зміни: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи, які склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 травня 2023 року, розповіли, що чекатиме представників гороскопа у перший тиждень цього місяця - Тельці матимуть незначний хаос у житті, а Леви отримають результати від справи, над якою вони почали працювати.

Про це розповіли астрологиня Марина Скаді, інформує ТСН.ua.

За її словами, протягом тижня відбудеться три важливі астрологічні події, які зроблять його яскравим та незабутнім. Йдеться про новий цикл Меркурія, що розпочнеться 2 травня. Ця планета відповідає за навчання, комунікації, передачу інформації.

5 травня можна буде спостерігати неспокійну повню, яка також є місячним затемненням у Скорпіоні о 20:23 за київським часом – її важкі енергії знаки Зодіаку відчуватимуть протягом усього тижня.

І лише коли 7 травня о 17:25 Венера увійде у знак Рака, життя поступово почне ставати більш плавним та рівномірним. Транзит планети цим знаком вплине на психологічний клімат у сім'ї та сфері взаємин, посилить бажання любити і піклуватися одне про одного.

Овен

Оточення буде захоплюватися вашим дивовижним перетворенням. Люди сприйматимуть вас як дещо наївного та мрійливого філософа. Це прекрасний момент, щоб на деякий час забути про земне та зануритися у вічне. Творчість буде процвітати, і все, що пов'язане з нею, буде добре складатися. Бажання нових романтичних пригод почне захоплювати всіх, навіть тих, хто перебуває у стосунках. Не варто витрачати всю свою енергію на заробіток грошей, оскільки результат може не виправдати ваші очікування.

Телець

У Тельців цього тижня можуть виникнути труднощі через ретроградний рух Меркурія у вашому знаку, затемнення в опозиційному знаку та загальної напруженості зовнішнього середовища. Відчуття товариськості та допитливості підсилюється, але водночас може з'явитися хаос у житті. Обставини змушують братися за все одразу, але не вдається довести жодну зі справ до кінця. Основний фокус повинен бути на вмінні вибрати найважливішу справу з десятка і довести її до успішного завершення.

Близнюки

У Близнюків цього тижня цінності сім'ї, вірності та збереження традицій стануть опорою, що додадуть оптимізму та енергійності. Планетарні впливи протягом тижня з'єднають у вас потяг до спокійної та передбачуваної стабільності з бурею емоцій та бажанням діяти. Зірки радять уникати азартних ігор, лотерей і всього, що обіцяє швидке збагачення, оскільки є великий ризик втратити все вкладене. Лише зосередження на головному та наполеглива праця допоможе вам значно зміцнити свої позиції.

Читайте також: Готуйтеся до змін: у травні зірки обіцяють двом знакам Зодіаку крутий поворот у житті

Рак

Цей тиждень може бути важким для вас через високе навантаження на роботі та надмірні зобов'язання, що можуть вплинути на ваше фізичне та психічне здоров'я. Можливо, ваш проєкт чи задум має слабкі сторони, які перешкоджають досягненню успіху. Не забувайте про важливість самооцінки та відпочинку. Скористайтеся можливістю провести трохи часу на самоті, щоб зосередитися, подумати та розв'язати незрозумілі ситуації. Необхідний відпочинок може допомогти вам знайти нові можливості та перспективи.

Лев

У вашому житті у цьому році ймовірно з'явилася нова справа, а у травні ви матимете змогу побачити її перші результати. Наразі вони можуть бути нематеріальними, але вони будуть проявлятися у вашій здатності контролювати ситуацію та впливати на інших людей. Будьте сміливими й візьміть на себе роль лідера. Не бійтеся брати участь у конкурсах або змаганнях. Успіх вашого проєкту залежить від того, наскільки ефективно ви зможете використовувати свої організаторські здібності.

Діва

Настав етап, коли вам стає зрозуміло, що деякі з ваших починань не дали того результату, на який ви очікували. Проте, варто зрозуміти, що іноді варто щось покинути, аби отримати новий, більш успішний досвід. Саме неоціненний досвід від невдачі допоможе рухатися вперед. Не дозволяйте своїм емоціям виходити з-під контролю та брати над вами вгору.

Терези

Спрямуйте свою увагу на деталі, нюанси та натяки, подумайте перед тим, як зробити висновок про їхню значущість для вас. Будьте терплячими та толерантними відносно своїх партнерів і друзів. Не забувайте про важливість підтримки та зміцнення дружніх та партнерських стосунків. Ваші вороги та конкуренти дуже сильні наразі й можуть провокувати вас, щоб ви показали себе не з кращого боку, тому не реагуйте на це. Зустрічайтеся зі старими друзями, ймовірно, у них є багато цікавого для вас."

Скорпіон

Наступний тиждень може бути складним через затемнення у вашому знаку, що заважає тверезо та об'єктивно оцінювати дивні ситуації, які несподівано виникають. Проте це вдалий час для налагодження побуту, роботи на дачі та зміцнення фундаменту у вашій професійній сфері, навіть якщо це не дуже просто зараз. Ставтеся до речей практично, раціонально та намагайтеся діяти за системою. Якщо щось не вдається, ви можете спробувати оцінити перешкоду, яка виникла. Можливо, вона показує, що вам потрібно змінити щось у собі чи своєму підході до роботи.

Стрілець

Чудова пора для подорожей, захопливих зустрічей та спілкування з цікавими людьми. Це може призвести до додаткових витрат, але неодмінно принесе багато задоволення та позитивних емоцій. Цілком можливо, що у вас з'являться нові плани та ідеї. Якщо з'являться перешкоди, не варто засмучуватися, можливо вони перекривають шлях, який може привести в нікуди, допомагаючи уникнути провалів. Зусилля та сприятливі обставини значно покращать ваші взаємини з близькими родичами: ця сфера вашого життя стане спокійнішою.

Козеріг

Не шукайте недоліків у своєму партнері: ваш прискіпливий та гордовитий характер може бути нелегким для інших, тому бувайте вдячні своїй "половинці" за її терпіння. Спробуйте не фокусуватися на недосконалостях та насолоджуйтеся тим, що вже маєте. Якщо ви посварилися зі своїм коханим чоловіком або жінкою, можливо до кінця тижня зможете знайти компроміс і пробачити одне одному зроблені помилки. Якщо ви самотні, не поспішайте занурюватися в нові відносини, а замість цього придивіться до свого оточення - можливо, серед знайомих вже є людина, яка має ніжні почуття до вас.

Водолій

Настав напружений тиждень, в якому можливий розрив стосунків з партнером через недбалість. Ця ситуація може виникнути як в особистих, так і в ділових відносинах. Проте після 5 травня, життя буде повільно налагоджуватися, і сімейні турбулентності залишаться позаду, дозволяючи вам зосередитись на розв'язанні найважливіших питань, пов'язаних зі спільним майном та житлом. Взаємини з дітьми помітно покращаться, якщо ви дасте їм більше свободи. Ви можете отримати важливі новини від родичів, які проживають в інших містах або країнах.

Риби

В особистому житті можуть виникати суперечки та нерозуміння, що створюють багато невизначеності. Якщо ви хочете зменшити розбіжності, то спробуйте знайти спільну справу зі своїм партнером, вирушити в подорож або зайнятися переставлянням меблів вдома. Концентруючись на дітях, ви можете відволіктися від проблем у шлюбі. Якщо ви самотні, варто звернути увагу на оточення - можливо, поруч з вами є той, хто дуже дорожить вами. Не відкидайте можливість порозмовляти з колишнім партнером, оскільки така зустріч може відкрити нові якості, які ви раніше не помічали.

Раніше ми писали, що астролог назвав три знаки Зодіаку, на яких чекає фінансовий успіх у травні.

  • Вас може зацікавити:

Сварки зміцнюють їхнє кохання: шість пар знаків Зодіаку, які роблять життя один одного цікавішим

Готуйтеся до змін: у травні зірки обіцяють двом знакам Зодіаку крутий поворот у житті

Звикли командувати всіма: найвибагливіші начальники за гороскопом