RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Звикли брати від життя все: чотири знаки Зодіаку, яким постійно всі заздрять

Астрологи, які раніше назвали топ-5 щасливчиків травня, розповіли, кому зі знаків Зодіаку найчастіше за інших заздрять. У списку - Лев, Діва, Овен та Близнюки.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Відпочинок у травні: астролог назвав сприятливі та небезпечні для поїздок дні

Лев

Лідирує у списку волелюбний і часом егоїстичний знак - Лев. У нього немає жодних проблем із самооцінкою. Він чудово знає свої сильні сторони та чекає від інших, щоб вони відповідали його статусу. При цьому вони не бояться помилятися і рідко просять інших про допомогу. Леви амбітні та працелюбні, а життєві труднощі лише загартовують їхній дух. Левам дуже часто заздрять, а їм начхати. Оточення для них - пусте місце. Проте вони не опустяться до рівня своїх недоброзичливців і не робитимуть підлість у відповідь. Обирають вкладати сили у саморозвиток та реалізацію планів.

Діва

Ще один знак, якому всі заздрять - Діва. У них настільки відточена дисциплінована та залізна сила волі, що багатьом дуже не подобається. Вони завдяки цим якостям можуть досягнути усього, що забажають. А зробити це дійсно нескладно, коли ти вмієш грамотно планувати власну роботу. Діви приховують свої слабкості і не люблять скаржитися на життя. Усі заслуги є результатом постійної роботи над собою. Їм легко вдається поєднувати успішну роботу та щасливе сімейне життя. У будинку жінок-Дів завжди чисто і охайно, а на кухні - домашня їжа. Діви не можуть не дратувати інших своєю ідеальністю. Заздрісники мріють насолити їм. Проте вивести врівноважених Дів із себе складно. Вони рухаються до своїх цілей, оминаючи своїх кривдників десятою дорогою.

Овен

Овен теж є предметом заздрощів, адже йому по життю дуже щастить. Ще вони доволі кмітливі. Нові знання схоплюють буквально на льоту, навички опановують швидко. З ними легко й приємно працювати. Цей знак вміє брати від життя все, що забажає, і своїми емоціями ділиться з іншими. Заздрісники переконані, що Овнам щастить незаслужено. Проте це зовсім не так, адже представники знаку важко трудяться заради своїх цілей.

Близнюки

Близнюки не можуть всидіти на місці. У них стільки невичерпної енергії, що дозволяє здійснювати навіть найсміливіші задуми. Причому далеко не завжди рідні та близькі підтримують у таких починаннях, проте успіх супроводжує Близнюків скрізь. Їм не просто заздрять, а намагаються втертися в довіру, щоб вибитися в люди. Зокрема, таке трапляється у робочому колективі. Таким чином Близнюків часто використовують у корисливих цілях, а вони не завжди в курсі, що поруч - маніпулятори.

Раніше ми писали, що астролог назвав три знаки Зодіаку, на яких чекає фінансовий успіх у травні.

  • Вас може зацікавити:

Сварки зміцнюють їхнє кохання: шість пар знаків Зодіаку, які роблять життя один одного цікавішим

Готуйтеся до змін: у травні зірки обіцяють двом знакам Зодіаку крутий поворот у житті

Звикли командувати всіма: найвибагливіші начальники за гороскопом