RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Нова посада, підвищення зарплати і подарунки: ці три знаки чекають приємні сюрпризи

Деяким знакам Зодіаку в останній місяць весни звалиться з неба успіх у той час, як деякі представники гороскопу відчують на собі приємні зміни у фінансовій сфері уже у середу, 10 травня - цього дня пощастить Ракам, Терезам і Стрільцям.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Рак

Раки, особливо ті, хто активно шукає роботу, можуть знайти свою мрію - можливо, це буде нова керівна посада з досить високою зарплатою. Однак, важливо не розслаблятися в такій ситуації і проявляти велику працездатність та вміння показати себе з найкращого боку на новому місці роботи, інакше один з конкурентів займе вашу омріяну посаду.

Читайте також: Вийшла заміж - розлучайся: сім імен чоловіків, з якими шлюб перетворюється на пекло

Терези

Представникам цього знаку Зодіаку варто чекати на цікавий подарунок від своєї коханої людини. Цей подарунок може бути не тільки романтичним, але й практичним, і саме це викличе найбільшу радість серед усіх представників цього знаку. Ідеальним подарунком для Терезів може стати предмет, що має не лише матеріальну, але й художню цінність, наприклад, антикварна прикраса.

Стрілець

Стрільців, ймовірно, чекає підвищення зарплати, на яке вони довго працювали. Представники цього знаку Зодіаку старанно працювали і, нарешті, їхні зусилля будуть належно оцінені - хоча б в матеріальному сенсі. За порадою зірок, Стрільцям не варто зупинятися на досягнутому, а продовжувати підтверджувати довіру свого керівництва.

Раніше ми розповідали, хто за гороскопом все життя пам'ятає образи.

  • Вас може зацікавити:

Щастя не за горами: 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть велике кохання у 2023 році

Найбільші зрадники за гороскопом: яким знакам Зодіаку не варто довіряти

Не відрізняються вірністю: жіночі знаки Зодіаку, які готові зрадити