RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Почнеться "біла смуга" і пощастить в любові: що принесе молодик 19 травня знакам Зодіаку

У п'ятницю, 19 травня, о 18:53 у Тельці відбудеться молодик і найближчі два тижні, до повного місяця 4 червня, зірки дають чудовий шанс оновити своє життя і змінити поточний стан справ.

Про це, як пише ТСН, розповіла астролог Марина Скаді.

Особливо сприятливо цей молодик буде для людей, які прагнуть здобути фінансову незалежність, знайти нову роботу або відкрити власну справу.

Читайте: Багато справ отримають "зелене світло": гороскоп на тиждень для всіх знаків

Цей час сприятливий для отримання нових навичок, що дозволяють збільшити наявні ресурси, і задуматися про витрати.

У нумерології число 19 означає зовнішню активність – тобто розквіт, перемогу, возз'єднання, успіх, досягнення, талант. 19 виявляє все те, чого йшла система. Те, що було спочатку (одиниця), тепер у повноцінному вигляді розкривається на найвищому рівні розвитку (дев'ятка).

Позитивно впливає молодик у Тельці й на сферу стосунків, як особистих, і ділових. Буде набагато легше знайти взаєморозуміння з партнером, особливо за майновими та грошовими темами й молодик допоможе знайти точки дотику та залагодити всі спірні моменти.

Телець – символ стихії Землі, його управитель – Венера, що переміщається за знаком Рака. Молодий місяць у Тельці дає натхнення, підвищуючи інтерес до творчості. Це чудовий час для організації виставки, відкриття інтернет-магазину чи проведення презентації.

З 16 травня на знак Тельця увійшов Юпітер, який приносить щасливі зміни, переміщаючись Тельцем. Всі починання цього періоду будуть успішними і дадуть відмінні результати в короткий термін. Родючий ґрунт Тільця сприяє збільшенню форми, обсягу, матеріалізації думок, втіленню задумів у реальність. Енергія молодика приваблює любов, статок, стабільність.

Управитель молодого місяця в Тельці - Венера - допоможе знайти особисте щастя, тому рекомендується зустрічатися з друзями, відвідувати різні заходи, подорожувати, гуляти, знайомитися. Якщо пара замислюється про розширення сім'ї, то зараз цілком слушний час для цього.

Тельці, Діви та Козероги отримають максимум можливостей на весь місячний місяць, коли можна вирішити фінансові питання. Молодий місяць у Тельці підвищує впевненість у своїх силах, сприяє одужанню, реалізації давно запланованих справ.

Раки та Риби відчують себе щасливими, навіть без яскравих подій та гучних перемог.

Скорпіонам буде психологічно важко найближчим часом, можливі непередбачені витрати.

Леви та Водолії потраплять до умов, коли їм потрібно буде боротися та відстоювати свої інтереси. Власних ресурсів їм буде достатньо для боротьби навіть без допомоги сторонніх.

Овни, Близнюки, Терези, Стрільці повинні пам'ятати, що зараз не найкращий час для відпочинку, інакше можна прогавити щасливий шанс.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку пощастить із грошима у травні.

Вас може зацікавити:

Здатні ощасливити будь-яку жінку: названо три знаки Зодіаку

Антикоролі вечірок: три знаки Зодіаку, які не вміють розважатися

Їхнє життя складається з "чорних смуг": п'ять знаків Зодіаку постійно переслідують неприємності