RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Люблять експериментувати на кухні: три знаки Зодіаку, які не дотримуються рецептів

Деякі знаки Зодіаку не люблять і не практикують приготування їжі, інші ж без кухні не уявляють свого життя, причому воліють постійно імпровізувати.

Ресурс mixnews.lv повідомляє, для представників яких зодіакальних сузір'їв "рецепт не писаний".

Читайте: Вони народжуються з добрим серцем: три найблагородніші знаки Зодіаку

Овен

Кулінарія є найулюбленішим заняттям для Овнів, які завжди із задоволенням проводять час на кухні, намагаючись приготувати різноманітні страви. Рецепти вони читають виключно для натхнення, черпаючи там різні ідеї та створюючи свій унікальний продукт. У процесі приготування Овни вигадують стільки страв, що могли б самі написати якусь кулінарну книгу.

Діва

Діви завжди дотримуються правил, але якщо вони не стосуються приготування їжі. Вони поспішають якнайшвидше закінчити страву, тому все роблять "на око", спрощуючи рецепт і замінюючи інгредієнти. Як не дивно, але практично завжди їхнє творіння виходить не тільки їстівним, а й смачним.

Терези

Терези на кухні почуваються вільними і не затиснутими в якісь рамки, тому дозволяючи собі досить сміливі експерименти зі стравами. При цьому Терезам вдається приготувати неймовірно смачну їжу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що астрологи на основі аналізу дати народження мільярдерів дійшли висновку, хто може стати щасливчиком у питанні фінансів.

  • Вас може зацікавити:

Стабільність для них – смерть: чотири знаки Зодіаку, які постійно змінюють своє життя

Цінують порядок і чистоту: три найакуратніші знаки Зодіаку

Лінива четвірка: знаки Зодіаку, які постійно відкладають роботу на потім