RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

"Ти ще про це пошкодуєш": ці імена носять жінки, які вміють подати помсту холодною

"Помста — це страва, яку треба подавати холодною". Такий відомий вислів став кредо деяких жінок у ситуаціях, коли з ними вчинили несправедливо. Існують такі жіночі імена, які наділяють своїх володарок бажанням "відновити справедливість", тобто холоднокровно мститися.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Ніхто не зрівняється з ними: чотири імені жорстоких жінок

Ольга

Ольга - дуже приваблива та яскрава особистість, з якою ніколи не буває нудно. Фахівці не радять їй зраджувати. Тому що й без зізнань інтуїція точно підкаже, коли коханий іде "слизькою стежкою". Ці ніжні жінки мають такий потужний ресурс, який з легкістю допоможе захистити свою честь та розправитися з кривдником.

Яна

Яни теж зроблять так, що чоловіки-зрадники "запам'ятають" їх на все життя. Хоч їх виховують як справжніх принцес, проте з віком весь світ повинен крутитися навколо них. Всі бажання Яни мають виконуватися всіма бездоганно, а вона має бути номером один. Яна теж неодмінно дізнається про зраду. Вона зробить все можливе, щоб зіпсувати негіднику репутацію.

Агата

Помста Агати - це справжній укус отруйної змії. У них сильний, владний характер. Образ холодної та неприступної дами вже говорить проте, що краще їм не робити боляче. Її коханому-зраднику зовсім буде зле. Він буде вмить викритий і "знищений". Агати зможуть вдарити по вразливих і слабких місцях своєї "жертви". Вони будуть насолоджуватися таким тріумфом.

Софія

Софії можуть здатися лагідними та милими. Більшість навіть не уявляє, що вони можуть приготувати своєму кривднику. Якщо володарці цього імені хтось сильно зробив боляче, то для неї слова "стоп" та "не можна" - не існують. Мстять такі дівчата акуратно і тихо, проте градус неприємностей, що насунеться на зрадника, анітрохи не знизиться.

Кіра

Кіра може й не здогадуватися, який мстивий потенціал мають усередині, поки справа не дійде до зради. Тоді прокинеться справжня фурія, яку утихомирити буде фактично неможливо. Думка про те, що її кривдник спокійно спить і продовжує щасливо жити, не дасть їй розслабитись. Зрадник цілком пізнає жорстокість та абсолютну холоднокровність Кіри, яку теж запам'ятає на все життя.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена чоловіків, які ніколи не кинуть друга у біді.

  • Вас може зацікавити:

Ці три імені носять хлопці, які будуть ідеальними татами

Відрізняються особливою жорстокістю: найагресивніші чоловічі імена

Справжні нарциси: три імені, які носять самозакохані чоловіки