RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ніколи не гладшають: чотири знаки Зодіаку, які не наберуть зайву вагу

Астрологи раніше спрогнозували, хто стане улюбленцем долі. Зараз розповіли, кому пощастило за знаком Зодіаку у питанні фігури. Ніколи не загрожуватиме мати надмірну вагу представникам цього списку - Овен, Близнюки, Стрілець, Водолій.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Антикоролі вечірок: три знаки Зодіаку, які не вміють розважатися

Овен

Цей знак сповнений енергії та завжди перебуває у русі. У них пристрасний та динамічний характер. Вони постійно активні, що допомагає підтримувати струнку фігуру і не мати зайвого, або ж швидко позбавлятися. Вони обожнюють спорт і фізичну активність. Все це ще більше віддаляє від можливості мати зайву вагу.

Близнюки

Представники цього знаку - теж завжди в дорозі. Їм до вподоби динамічні фізичні навантаження: аеробіка та танці. Постійна потреба рухатися дає гарантію того, що вони ніколи не наберуть вагу, скільки б не їли.

Стрілець

Це від природи авантюристи, люблять подорожі. Завжди шукають нові враження. Часто експериментують із різними фізичними навантаженнями. Дуже люблять спорт, бувати на свіжому повітрі. Все це сприяє природній здатності не набирати зайвого.

Водолій

Цей знак винахідливий за своєю природою і завжди шукає нові способи зберегти здоров'я. Їхні унікальні погляди на життя часто включають інноваційні дієти та режими вправ, які дуже допомагають підтримувати досконалу фігуру.

Раніше ми називали чотири знаки Зодіаку з негативною енергією.

  • Вас може зацікавити:

Здатні ощасливити будь-яку жінку: названо три знаки Зодіаку

Їхнє життя складається з "чорних смуг": п'ять знаків Зодіаку постійно переслідують неприємності

Люблять швидку їзду та адреналін у крові: три знаки Зодіаку, яких краще тримати подалі від авто