RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Травневий Молодик: хто по гороскопу стане улюбленцем долі

У п'ятницю, 19 травня розпочалася нова фаза місяця, що триватиме до 18 червня – перший тижня після початку Молодика стане важливим періодом та часом глобальних змін для багатьох людей.

Про це повідомляє "Апостроф".

Астрологи наголошують, що новий місячний цикл стане часом колосальних змін, пов'язаних із матеріальними потоками та будь-якими фінансовими досягненнями. Цей час особливо сприятливий для представників Земних знаків зодіаку — Тельців, Дів та Козерогів.

Меркурій, що вийшов із ретроградного руху, але все ще набирає необхідну швидкість, впливатиме на усі процеси. Тому наступний тиждень після цього періоду вимагатиме стабілізації та уважності до всіх подій. Багато речей будуть аналізуватися та розглядатися з різних кутів. Це прекрасний час для свідомого початку необхідних змін. Для багатьох це може стати початковим пунктом для запуску нових проєктів.

Читайте: Багато справ отримають "зелене світло": гороскоп на тиждень для всіх знаків

Тиждень після молодика буде дуже насичений трансормуючими змінами. Політичні трансформації в різних країнах сильно впливатимуть на цей процес, визначаючи подальший шлях руху. Не тільки від фази місяця і нового циклу, а й переходу планети в інший знак Зодіаку життя людей, народжених під певними сузір'ями, може змінитися сильніше, ніж в інших. Так, астрологи вважають, що люди, народжені під знаком Зодіаку Телець стануть лідерами цього періоду – вони отримають шанс на колосальні зміни та можливості, максимальне розширення всіх сфер їхнього життя.

Окрім цього, пощастить також Дівам т Козерогам, а Скорпіони, Водолії та Леви відчують нові можливості, але з труднощами та потребою покінчити зі старими ідеями. Близнюки та Овни зможуть відкрити нові перспективи, а Раки та Риби отримають нові шанси та відчуватимуть більшу свободу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку пощастить із грошима у травні.

  • Вас може зацікавити:

Здатні ощасливити будь-яку жінку: названо три знаки Зодіаку

Антикоролі вечірок: три знаки Зодіаку, які не вміють розважатися

Їхнє життя складається з "чорних смуг": п'ять знаків Зодіаку постійно переслідують неприємності