RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Захищає і надає сили: ця рослина має багато "магічних" властивостей

Однією з найбільш універсальних трав на Землі є розмарин, який можна використовувати в кулінарії для знищення шкідників на городі та навіть для магічних ритуалів.

"Апостроф" розповідає про корисні властивості та способи використання розмарину.

Читайте також: Ці прості засоби допоможуть позбутися мух у приміщенні: їхній запах відлякає комах

Розмарин (Rosemarinus officinalis) езотерики пов'язують із Сонцем та стихією Вогонь. Магічні властивості розмарину різноманітні та сильні: очищення, всебічне зцілення, захист, кохання, допомога у боротьбі з безсонням, посилення пам'яті та ясності розуму.

Спалювання розмарину

Можна зібрати розмарин у саду, зв'язати його та запалити. Дим від тліючої рослини усуває негативні вібрації, що призводять до поганого здоров'я та хвороб.

Ванна з розмарином

Розмарин ідеально підходить для ритуальних ванн. Він очищує ауру, сприяє поповненню енергії та захищає від негативного енергетичного впливу.

Розмаринова олія

Властивості розмарину чудово використовуються при створенні свічок. Можна додати ефірну олію розмарину у віск або обклеїти свічки розмариновим листям. При застосуванні таких свічок він надає очищуючу, цілющу енергію.

Готування з розмарином

Розмарин зберігає свої чарівні властивості й у кулінарії. Прекрасно підходить для птиці, риби, тушкованого м'яса та в маринадах і соусах.

Чай з розмарином

Чай з розмарином наповнює бадьорістю та енергією. Має сильний аромат і тонкий смак. Розмарин ідеально підходить для лікувальних, любовних та очищувальних чаїв.

Благословення за допомогою розмарину

Декілька гілок розмарину опустіть у святу воду. Окропіть та благословіть свій дім, магічні атрибути та себе. Цей ритуал допоможе очиститись від негативних енергій.

Священний віник з розмарину

Розмарин чудово підходить для в'язання віників та метілок. З їхньою допомогою можна очистити свій будинок, вівтар, гараж та інші важливі місця.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що через теплу зиму і повінь цього року в Україні суттєво збільшилася кількість мошок та інших комах, яких можна вивести за допомогою ароматних трав.

Вас також може зацікавити:

Більше ніколи не повернуться: народні засоби боротьби з мурахами

Комарам не подобаються ці запахи: 6 натуральних засобів, що відлякують комах-кровососів

Щоб пікнік не зіпсував настрій: ці прості засоби допоможуть відпрати траву з одягу