RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Можна планувати грандіозні покупки: ці знаки Зодіаку зірвуть джек-пот у серпні

У трьох знаків Зодіаку в перший тиждень серпня буде неймовірно везти у справах: тим часом астрологи назвали знаки Зодіаку, які зможуть зірвати неймовірний джек-пот цього місяця.

Про це повідомила астролог Анжела Перл.

Йдеться про шість знаків: Близнюки, Раки, Діви, Терези, Козерога і Риби.

Читайте також: Не "дружать" з грошима: три імені чоловіків, яким не щастить з фінансами

Близнюки

Серпень буде для Близнюків періодом збільшення доходу. Їм варто бути готовими до несподіваних змін у фінансовій сфері, але водночас рекомендується поводитися з розумно з грошима, намагатися економити та правильно розподіляти кошти.

Рак

Раки мають сприятливий місяць для фінансових рішень. Їм варто поставити собі чіткі фінансові цілі та працювати на їх досягнення. Також їм потрібно відкласти частину доходу на заощадження та інвестиції, це допоможе забезпечити їхній фінансовий захист у майбутньому.

Діва

Серпень для Дів буде обіцяючим у фінансовому плані. Їм не потрібно боятися придивитися до нових інвестиційних можливостей, але попередньо варто вивчити всі ризики та перспективи.

Терези

Серпень буде для Терезів періодом зростання та можливостей. Це сприятливий час для старту нових проектів чи бізнесу. Їм варто виконувати уважним до можливих ризиків та приймати рішення, засновані на аналізі та здоровому глузді.

Козеріг

У Козерогів серпень буде періодом фінансового зростання та процвітання. Їм варто поставити перед собою амбітні фінансові цілі та працювати на їхнє досягнення.

Риби

Для Риб серпень стане сприятливим часом для фінансового зростання. Їм варто вкласти свої таланти та вміння у різноманітні фінансові проекти – це допоможе їм розширити свої доходи.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи назвали тих, хто вважається найбільш терплячим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року