RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Жінки з цими іменами стерви від народження: хто може влаштувати чоловікам Армагедон

Імена, які ми отримуємо при народженні, впливають на все наше життя. Експерти з антропоніміки вважають, що кожне ім'я є унікальним і несе в собі набір якостей, властивих людям з конкретним ім'ям.

Власники яких жіночих імен стерви від народження - розповість "Апостроф".

Читайте також: Сильні особистості: ТОП-10 імен, які носять чоловіки з потужною енергетикою

Ольга

Володарка імені Ольга зробить життя будь-якого чоловіка нестерпним: постійні скандали, сварки і з'ясування відносин. Її не влаштовує все. Вона ніяк не може визначитися, що їй потрібно. Тому, що б чоловік не робив і як би не намагався надати Олі потрібне, її все одно щось та не влаштує. Життя поруч з такою жінкою часто перетворюється в низку нескінченних скандалів.

Катерина

Вона переконана, що тільки вона знає, як правильно все робити. Життя з Катериною сповнено пасток і небезпек. Ніколи не вгадаєте, де ви помилитеся. Ця жінка звикла вважати, що тільки вона знає, як правильно все робити. Тому свого чоловіка або партнера Катерина постійно намагається контролювати, чим часто злить чоловіка.

Карина

Карина хоче жити лише так, як вона хоче. Вона любить дивитися на інші пари і порівнювати свій шлюбний союз з ними. Володарка цього імені хоче багатств і розкоші. Карина просто хоче наповнити життя всім, що їй подобається, незалежно від можливостей. Тому нерідко висловлює претензії чоловікові, якщо той не в змозі забезпечити тим, що вона хоче.

Неллі

Володарка цього імені час від часу чує у словах чоловіка глузування. Їй сімейне життя дається вкрай важко. Неллі сама ініціює сварки і скандали на ґрунті непорозуміння. Навіть якщо в підсумку виявиться, що вона надумала все через невпевненість в собі і насправді проблеми немає, це не зупинить її від постійного з'ясування відносин з чоловіком.

Раніше ми писали, чоловіки з якими іменами егоїсти та скандалісти.

Вас може зацікавити:

Відрізняються особливою жорстокістю: найагресивніші чоловічі імена

Егоїсти та капризуни: ці імена носять найнекерованіші чоловіки

Ці три імені носять хлопці, які будуть ідеальними татами