RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вони мають інші пріоритети: імена чоловіків і жінок, для яких секс не на першому місці

Імена відіграють значну роль у житті людини й впливають на її долю, сміливість і відважність, та навіть сексуальність. Це не означає, що вони холодні і неупереджені, просто у них інший світогляд та цілі.

"Апостроф" розповідає, люди з якими іменами мають більш значущі пріоритети, ніж сексуальні стосунки з партнером.

Читайте також: Слухайте голос серця: любовний гороскоп на серпень 2023

Микола

Чоловіки з ім'ям Микола буквально "одружені" на роботі й часто приділяють їй більше часу, ніж дівчині або дружині. Вони бувають дуже успішними, рано роблять кар'єру і бувають багатшими за багатьох однолітків. Але на особисте життя у Миколаїв дуже мало часу, ніж того хотілося б їхнім коханим жінкам. У таких випадках Миколам слід вибирати або активне статеве життя, або кар'єру.

Леонід

У Леонідів дуже швидко проходить їхня пристрасть до другої половини. У Леонідів сенс життя, зазвичай, полягає у чоловічих заняттях. Таких, як риболовля, полювання чи автомобіль у гаражі. Для його дружини є лише один вихід – висловити свої претензії до "чола", і тоді Леонід зробить правильні висновки.

Вадим

У Вадимів інтимне питання часто викликає незручність, оскільки чоловіки з цим ім'ям можуть недооцінювати себе та свої сильні сторони. Чоловік з цим ім'ям недооцінює себе, йому здається, що він надто невмілий, грубий, недорікуватий і має не найвидатніші чоловічі чесноти. Розкрити весь внутрішній потенціал їм допоможе любляча жінка.

Сергій

Чоловіки з ім'ям Сергій віддають перевагу високоінтелектуальним бесідам та філософії. Сергії шукають рівну за інтелектом жінку, але нині таку не просто знайти.

Дмитро

Дмитро дуже мрійливий і часто літає в мріях. Оскільки реальне життя для них надто складне та несправедливе. Зважитися на інтимні стосунки Дмитру буває досить складно - він довго вагатиметься і розмірковуватиме. Чоловіки з таким ім'ям затягують стосунки, подовжуючи букетно-цукерковий період і намагаються почекати з інтимом.

Ельвіра

Для Ельвіри найголовніше у житті рахунок у банку. Вона прагне розкоші та багатства, в тому числі, й коштом чоловіка. У цьому випадку вона буде прекрасною супутницею і відкриється тільки коли стосунки стануть стабільними, або їй набридне прикидатися.

Регіна

Ім'я Регіна означає "королева". У її житті все має бути за планом: школа, інститут, кар'єра, весілля, секс для здоров'я щотижня. Чоловіка може чекати несподіваного повороту, коли Регіна відкриє свою справжню натуру.

Ірина

Ірини прекрасні матері та сенс їхнього життя в дітях. А ось чоловікові Ірини часто відводиться другорядна роль. Часто Ірина просто не вистачає фізичних сил на чоловіка.

Євгенія

Євгенії мають гострий і розвинений розум. Ці дівчата вже у підлітковому віці приходять до висновку, що секс – це прояв у людині тваринних інстинктів. Також, дівчата з цим ім'ям дуже вибагливі у виборі супутника життя. Навіть коли Ірина кимось захоплюється, її закоханість триває недовго.

Альбіна

Дівчата з ім'ям Альбіна люблять домінувати у стосунках і вибирають партнерів слабких, з м'якою вдачею. Придушивши чоловіка, вона втрачає до нього інтерес.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року