RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

Слухайте голос серця: любовний гороскоп на серпень 2023

Астрологи, які назвали знаки Зодіаку, які з 1 серпня відчують на собі благословення Фортуни, розповіли, як складатимуться особисті стосунки у представників усіх сузір'їв.

"Апостроф" розповідає, кому пощастить у коханні в останньому місяці літа.

Читайте також: Навколо них завжди вирує життя: чотири знаки Зодіаку з сильною харизмою

Останній місяць літа несе зміни в особистому житті тим знакам Зодіаку, які виявлять силу волі та рішучість, але, як і за будь-якого вибору, всім варто прислухатися до голосу свого серця.

Овен

Овнам потрібно бути рішучішими. Відкрито говоріть про свої почуття, і ви отримаєте всі шанси знайти кохання. Щоб зустріти свою другу половинку, варто розширювати своє коло знайомств, і ваші шанси зустріти свою другу половину значно підвищаться. Зверніть увагу сім'ї і це допоможе повернути довіру та взаєморозуміння.

Телець

Тільцям не варто відмовлятися від нових знайомств. Придивіться до нової людини, дізнайтеся її краще - можливо саме з нею у вас вийде справжня родина. Загалом, якихось потрясінь у серпні Тільцям гороскоп не обіцяє.

Близнюки

Близнюків у серпні можуть чекати зміни. В останньому місяці літа вам можна сподіватися на зустріч із "вашою" людиною. Взаємні почуття будуть яскравими та взаємними. Для повного порозуміння слід вдатися до гумору та веселості.

Раки

Раки можуть зіткнутися з нерозумінням та дратівливістю оточуючих. Зірки радять зберігати самовладання та "холодну" голову. Протягом усього місяця Ракам слід бути більш стриманими та не псувати стосунки із сім'єю.

Леви

У серпні у Левів можуть бути дуже незвичайні та романтичні пригоди. Будьте відкриті у спілкуванні з новими знайомими. Весь місяць буде яскравим і неповторним, незабутнім і сповненим приємних несподіванок.

Діви

Дівам у серпні може пощастити з новими знайомствами. Можливі, також, яскраві спалахи відносин, що пішли. Прогулянки під Місяцем, освідчення в коханні, побачення та неповторна романтика – все це може чекати на вас в останньому місяці літа.

Терези

У Терезів у серпні може статися доленосна зустріч. У вас є всі шанси побудувати міцні та тривалі стосунки. Намагайтеся більше часу проводити разом зі своєю другою половинкою.

Скорпіони

Скорпіонам зірки обіцяють зустріч із новою, незвичайною та цікавою людиною. Знайомство може статися навіть робочому місці. Підтримуйте спілкування з усіма людьми, які вас цікавлять, і ви зможете розраховувати на міцний союз у майбутньому. Вирушайте на відпочинок, щоб не посваритися з друзями та близькими, відверніться від накопичених проблем.

Стрілець

У серпні Стрільці можуть розраховувати на нові знайомства. Але для успіху необхідно виявляти ініціативу. У такому разі, відносини розвиватимуться динамічно та гармонійно. Намагайтеся всі проблеми обговорювати з другою половинкою і знаходити разом вихід із ситуації.

Козеріг

Козероги можуть цілком розраховувати на нове кохання. Представники цього знаку переживуть безліч щасливих хвилин, які вас захоплять. Але не варто кидатися з головою в нові відносини, щоб не бути розчарованим.

Водолій

Водолії в серпні може чекати на зустріч з новою людиною, яка подарує вам чудові моменти. Зберігайте внутрішній спокій та насолоджуйтесь моментом.

Риби

Риби в серпні можуть закохатися навіть у людину, яку раніше терпіти не могли. Насолоджуйтесь новими відчуттями та не шкодуйте про минуле. Також не варто кидатися в нові стосунки з головою, щоб не бути розчарованим.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи назвали тих, хто вважається найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня