RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Вони люблять гроші, а гроші люблять їх: ТОП-5 найуспішніших жіночих імен

Експерти назвали жіночі імена, які притягують до себе грошові потоки та успіх у фінансах. Такий вплив їхньої особливої енергетики, звучання, значення та походження.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Під вінець ніхто не кличе: жінки з якими іменами завжди обпалюються у коханні

Тетяна

Тетяна має грецьке походження, перекладається як "богиня". Воно наділяє власницю сильним характером, високою самооцінкою та впевненістю у власних силах. Такі жінки йдуть на ризики і завжди прагнуть досягнути цілей. Характерно, що дуже грамотно вміють розпоряджатися фінансами і не витрачати гроші на непотрібні речі.

Катерина

Катерина теж походить із Греції, а означає - чиста. Такі жінки мають чисту душу, у них добре серце та чесна натура. Хоч можуть не прагнути багатства за будь-яку ціну, проте завжди мають достаток і благословення. Цінують те, що мають, і дякують за все Богові. Мають хист у творчості і можуть заробляти навіть на хобі.

Олена

Олена - ще одне ім'я, яке бере коріння з Греції, а означає "світла" чи "сонячна". У таких жінок світла аура, що й притягує до себе "правильних" людей та гроші. Олени завжди оптимістичні та життєрадісні, не зосереджуються на проблемах, а шукають шляхи їх вирішення. Мають харизму та якості лідера, що допомагає досягати успіху в кар'єрі та бізнесі.

Оксана

Оксана - чергове ім'я із грецьким походженням. Означає "гостинна" та "щедра". Жінки з таким іменем мають широку душу, яка не жадібна і не скупа. Завжди готові допомогти нужденним та поділитися з іншими. Вони вірять в те, що чим більше дають, тим більше отримують. Наділені сильною волею та наполегливістю, що дозволяють їм долати будь-які труднощі.

Ольга

Ольга - ім'я має скандинавське походження, а означає "свята" чи "освячена". Жінки наділені зв'язком із вищими силами, які оберігають їх у всьому. Вони володіють даром пророцтва та магії, що використовують з хорошою метою. При цьому мають таємниці успіху й багатства.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які жіночі імена притягують чоловіків.

  • Вас також може зацікавити:

День янгола в серпні 2023: кого привітати і як назвати дитину за старим та новим стилем

Звучать як образа: які імена українок можуть здивувати європейців

У Києві дівчинка взяла по матері замість по батькові: як її тепер звуть і як сприйняла родина, фото