RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Ракам - нові доходи, Левам - втілення мрій: що принесе ретроградний Юпітер знакам Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли, кому слід бути уважнішими до фінансів до кінця 2023 року, наголошують, що 4 вересня Юпітер стане ретроградним у знаку Тельця, а це дасть можливість виправити помилки минулого для всіх знаків Зодіаку.

Апостроф розповідає, які сюрпризи приготували зірки для представників усіх сузір'їв.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Овен

Цей місяць принесе Овнам зміни в особистих стосунках. Також цей період буде вдалим для збільшення фінансової спроможності.

Телець

У вересні Тельці можуть відчути ностальгію за минулим. Відновіть стосунки зі старими друзями чи колишніми. Це допоможе досягти балансу у вашому житті.

Близнюки

Цього місяця Близнюки мають бути максимально відвертими з близькими. Приділяйте більше часу сім'ї, рідним чи друзям.

Рак

У вересні Раки можуть збільшити свій прибуток. Обставини сприятимуть поверненню важливих людей у ваше життя.

Лев

Цього місяця Левам потрібно виявити увагу та ніжність до близьких людей, щоб їх не втратити. Також, цей період ідеальний реалізації планів на реальність.

Діва

Цього місяця Дівам необхідно здійснити деякі зміни у житті. Важливо не боятися проявити себе та бути впевненим у своїх силах. Виявляйте впертість і рішучість, що допоможе досягти поставленої мети.

Терези

У вересні Терези зможуть створити гармонійні романтичні стосунки з другою половинкою. Але важливо не забувати про свої бажання та плани.

Скорпіон

У цей період Скорпіони зможуть розібратися зі своїми почуттями до колишніх коханих. Не піддавайтеся емоціям та вірте своєму серцю.

Стрілець

У вересні Стрільці можуть спокійно поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Зробіть татуювання чи пірсинг. Це зробить вас більш впевненим та розкриє ваші внутрішні джерела.

Козеріг

Цей місяць для Козерогів стане часом для зміцнення романтичних чи дружніх стосунків. Слід приділити час для відпочинку та побути наодинці із собою.

Водолій

У цей період Водолії будуть дуже завантажені роботою та побутовими справами. Не забувайте приділяти час рідним та близьким.

Риби

У вересні Риби можуть зіткнутися з проблемами комунікації. Важливо бути наполегливими та відстоювати свою точку зору. Також важливо слухати аргументи свого візаві, щоб уникнути конфліктів.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року