RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Рідко йдуть проти волі дружин: ТОП-4 "підкаблучника" за знаком Зодіаку

Астрологи раніше назвали п'ять знаків Зодіаку, які легко і швидко переживають розлучення, зараз розповіли про головних підкаблучників дружин за гороскопом.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Гроші потечуть до рук: вересень буде фінансово успішним для чотирьох знаків Зодіаку

Овен

На перший погляд, чоловіки-Овни здаються розумними і делікатними. Вони доволі безтурботні і роблять усе, що забажають, перш ніж одружаться, проте в сім’ї, вони, як правило, повністю беруть відповідальність за будинок на себе. Чоловіки-Овни радитимуться зі своїми дружинами перед важливими рішеннями. Часто ставлять їх на перше місце, оскільки щиро вважають, що чоловіки повинні плекати і захищати своїх дружин.

Телець

У житті такі чоловіки чесні та відповідальні. Вони вважаються дуже надійними і після одруження вони поводяться так само. Тельці цінують дружин більше, ніж до шлюбу. Водночас дівчина, яку обрав цей знак, отримає найкраще ставлення. Цей знак зодіаку намагається піклуватися і про себе, але завжди хоче, щоб обраниця була щаслива. Телець ніжний і турботливий до дружини. Чоловіки цього знаку послідовні, завжди проявляють любов і повагу.

Рак

Раки від природи емоційні та зосереджені на сім’ї. Вони люблять своїх дружин і дітей, тому докладають зусиль, щоб забезпечити їх абсолютно всім. Знак дуже поважає шлюб, тому готовий йти на компроміси у стосунках. Чоловіки-Раки активно беруться за роботу по дому, коли одружуються. Від усього серця вони прагнуть дати дружинам найкраще. Хоч існують стереотипи про те, що такі чоловіки нібито бояться дружин, насправді вони щиро піклуються і поважають дружин.

Діва

Діви вважаються вибагливими і вимогливими, проте чоловіки часто проявляють таку свою сторону після одруження, яка багатьох дивує. У сім'ї вони не тільки поводяться м'яко і покірно перед дружинами, а ще й уважні до того, що вони говорять. Рідко йдуть проти волі дружин, при цьому їм байдуже, що про них думають інші. Одна з речей, яка здатна зробити їх найщасливішими, - це мати того, про кого можна піклуватися, любити та захищати. Такі чоловіки готові змінюватися і жертвувати всім заради коханих.

Раніше ми публікували ведичний гороскоп на вересень 2023.

  • Вас також може зацікавити:

Потрібно набратися терпіння: ці чотири знаки Зодіаку у вересні чекають неприємності і конфлікти

Кому зі знаків Зодіаку пощастить впродовж місяця: названі "везунчики" вересня

Гроші потечуть до рук: вересень буде фінансово успішним для чотирьох знаків Зодіаку