RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Пощастить в коханні і з фінансами: жовтень буде найкращим місяцем для трьох знаків Зодіаку

Для деяких знаків Зодіаку у жовтні розпочнеться "чорна смуга", тоді як для інших представників гороскопа другий осінній місяць стане вдалим у любовній та фінансовій сферах.

Про це повідомляє "Апостроф".

Лев

У сфері стосунків для Левів все залишиться на попередньому рівні, а от у сфері фінансів та кар'єри очікується різкий злет. Представники цього знаку Зодіаку не лише матимуть можливість заробити, вони також отримуватимуть цікаві пропозиції від компаній, надихатимуться різноманітними ідеями й можливо навіть вирішать заснувати власний бізнес.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Стрілець

У Стрільців домінуватиме грошова енергія, більше, ніж любовна. Проте в особистих стосунках також усе залишиться стабільно добре. При цьому, у фінансових справах відкривається можливість успішного бізнесу – планети буквально на блюдечку "піднесуть" перспективного інвестора.

Телець

А ось Тельці матимуть всі шанси зустріти свою другу половинку у жовтні. Представники Зодіаку у парі зможуть покращити стосунки зі своєю обраницею чи обранцем, а ті, у кого стосунки "не клеїлися", зможуть порозумітися. При цьому у фінансових справах також все буде добре.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що вересень для різних знаків Зодіаку принесе як удачу, розраду та успіх, так і невдачу, застій у справах та тривоги.

  • Вас також може зацікавити:

Гроші потечуть рікою: який найщасливіший день у вересні у кожного знака Зодіаку

Можуть нашкодити: де та які тату небажано робити трьом знакам Зодіаку

Вимагають від партнерів більшого, ніж треба: топ-5 норовливих знаків Зодіаку