RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Дракон несе їм успіх: у 2024 році Фортуна усміхнеться п'яти знакам Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найбільш врівноважених чоловіків за гороскопом, розповіли, кому із знаків Зодіаку пощастить у 2024 році – році Зеленого Дерев'яного Дракона за китайським календарем.

Про це повідомляє "Апостроф".

Йдеться про п'ять знаків - Водолія, Риб, Діву, Козерога і Скорпіона.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Водолій

У 2024 році вони братимуть активну участь в інноваціях та прогресі. Їхня оригінальність і креативність допоможуть створити унікальні продукти та ідеї. Цей знак знаходиться на 5 місці.

Риби

Вони займають 4-е місце в рейтингу улюбленців 2024 року: цей знак буде спиратися на інтуїцію і прагнути до духовного зростання. Їхня уява та чутливість допоможуть зрозуміти глибинний зміст і знайти відповіді на важливі життєві питання. Цього року на Риб очікують успіхи у духовних та творчих починаннях.

Діва

На третьому місці рейтингу опинилися Діви. У 2024 році вони зможуть все розставити на свої місця та здійснити свої плани. Космос відкриває двері для правильних і раціональних рішень, і Діви не проґавлять цю можливість.

Козеріг

Козероги зайняли 2-е місце в рейтингу: у цьому році вони можуть організувати свій успіх, але при цьому не варто надмірно напружуватися і поспішати. Дерев'яний Дракон принесе їм підтримку та допоможе досягти поставленої мети.

Скорпіон

А перше місце у рейтингу знаків зодіаку, яким пощастить найбільше у 2024 році Дракона, посідає Скорпіон. Цей знак чекає на особливий успіх, енергії стихій землі та дерева допоможуть йому реалізувати свій потенціал. Цього року Скорпіони зможуть досягти великих висот у різних сферах життя та привернути до себе увагу завдяки своїй рішучості та стійкості. Попереду у Скорпіонів яскраве та успішне майбутнє, повне можливостей та здобутків.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Гроші потечуть в руки: вересень буде фінансово успішним для чотирьох знаків Зодіаку

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року