RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Бояться шлюбу як вогню: ТОП - 4 знаки Зодіаку, які не збираються одружуватися

Астрологи, які раніше розповіли, хто постійно змінює своє життя, зараз назвали знаки Зодіаку, які бояться стабільності у вигляді шлюбу.

Про це повідомляє видання Spiritualify.

Читайте також: Астрологи назвали знак Зодіаку, найпоширеніший в світі: цьому є пікантне пояснення

Стрілець

Цей знак дуже цінує свою волю. Планета Юпітер, яка є управителем знаку, лише підживлює їхню сутність. Стрільці прагнуть нескінченно подорожувати та досліджувати. Це не залежить від того, що спонукає до таких дій: страх обмеженого фізичного простору, чи відчуття, що потрапили у пастку обов’язків. Народжені під цим знаком прагнуть свободи та неохоче дозволяють комусь на неї посягати. Шлюб вони розглядають як перешкоду. Хоч можуть вступати у довгострокові відносини, проте слово "шлюб" серйозно лякає. Також схильні до пошуку варіантів на стороні. Для них "трава завжди зеленіша у когось іншого".

Лев

Леви неперевершено креативні як у спальні, так і поза нею. Вони шукають партнера, який зміг би захопити яскравими фантазіями, дозволивши собі регулярні експерименти. Леви хочуть вірності від свого партнера, проте іноді заплющують очі на власні гріхи. На початку ідея весілля їм може сподобатися, однак згодом поглине відчуття страху та бажання врятуватися. Проте це залежить від рівня зрілості. Ключем до тривалих відносин може бути лише розумова сумісність.

Риби

Риби, як правило, схильні втікати від безперервних вимог соціуму. Вони не переносять відповідальність у будь-якій формі. Це небажання обов’язків особливо очевидне, коли йдеться про одруження. Одні думки про це можуть викликати мурахи по шкірі. Вони сумніваються як в надійності потенційного супутника, так і у власній здатності підтримувати тривалі відносини. Їм необхідний рівень безпеки, якого можуть досягнути тільки великими зусиллями з обох сторін.

Близнюки

Близнюки можуть бути відданими партнерами, які вміють глибоко любити. Проблема в тому, що їхні пріоритети можуть змінюватися зі швидкістю світла. Перешкодою для поспішного одруження може стати духовна відстороненість, яку можуть періодично відчувати. Також імпульсивний характер може змусити раптово змінити власну думку, змусивши охолонути до партнера до того, як дійдуть до вівтаря. Для підтримки успішних довгострокових відносин з Близнюками, необхідна спокійна поведінка та поблажливий характер, боротьба зі схильністю до коливань.

Раніше ми розповідали, до яких знаків Зодіаку не потрібно звертатися за допомогою.

  • Вас також може зацікавити:

Тримають дітей в "залізних лещатах": три імені, які носять найжорстокіші мами

Здатні прикинутися будь-ким: три знаки Зодіаку вміють приховувати те, що в них усередині

Народжені під знаком Риби: в чому полягають відмінності жінок і чоловіків