RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У них "вітер в голові": шість жінок за знаком Зодіаку, які можуть кинути сім'ю

Деякі люди відрізняються непостійністю - вони дуже легко можуть залишити сім'ю і помчати в далечінь.

"Апостроф" розповідає, представники якихось знаків Зодіаку можуть дуже легко кинути свою родину.

Читайте також: Труднощі залишаться позаду: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку у травні знайдуть щастя

Козероги

Владних і раціональних Козерогів не можна дорікнути непостійності. Але ні, ці жінки можуть бути непостійними, і якщо піддаються спокусі, їх легко вивести з сім'ї. Не вміючи приймати чітке рішення у цьому плані, вони починають метатися між своєю родиною та головною спокусою. І найчастіше другий аргумент стає для них остаточним рішенням.

І вся річ у тому, що навіть із кращим партнером їм іноді буває нудно, тому вони вимагають змін. А якщо їм не дають можливості самореалізуватися, вони здатні перервати найміцніший шлюб. І все, що може зупинити їх від необдуманого кроку, це діти.

Тельці

За ними міцно закріплений статус сімейства та вірності, але не завжди все так безхмарно. Вони цілком здатні на інтрижки та грішки на стороні. І всі ці дії виконують завдяки своїй меркантильності. Якщо їх усе влаштовує у матеріальному питанні, вони залишатимуться у ній.

Риби

Це аж ніяк не ідеальне подружжя. Навіть якщо Риби заляжуть на дно, то не факт, що вона з нього скоро вибереться і вирушить на зустріч найкращих умов. І не завжди їй цікаве сімейне життя, адже існують набагато вищі речі за її межами. У своєму фантазійному світі вона вигадує свій сюжет, у якому їй буде легко та комфортно.

Терези

Вони люблять, щоб усе довкола було яскраво та цікаво. Звичайно, вони можуть бути членом сім'ї, але це бажання вони затримуються ненадовго. І якщо їм стає нудно у сімейній ідилії, то вони вирушають на пошук цікавої події. Жінки цього знаку не терплять зобов'язань, якими їх пов'язують.

І дуже часто відбувається так, що шлюб, створений по любові, стає для них тягарем, і вони хочуть, якнайшвидше позбутися цієї непосильної ноші. А коли для них сім'я стає тюремною камерою чи замкнутим простором, жінки намагаються звільнитися від неї. І, як правило, знаходять собі нове захоплення, але вже поза своєю родиною.

Скорпіони

Зірки цих представниць наділили прихильністю до свого чоловіка і здається, що для них немає місця у цьому рейтингу. І їхній темперамент так і сприяє тому, щоб бути вірною та відданою дружиною. Але якщо відносини побудовані на ідеальних умовах, то так. Завищені вимоги до свого партнера іноді за своєю скрупульозністю переходять усі межі.

І якщо вдасться їм зустріти такого партнера, вони стають вірними супутницями. Чого вони ніколи не пробачать, так це зрада. Ось тоді вони перші здатні піти із сім'ї. А створити нову сім'ю чи завести любовні стосунки у них виникає не скоро. Вони ще довго переживатимуть гіркоту втрат колишніх сімейних зв'язків.

Близнюки

Для них постійність нічого не означає, як і те, що вони мають бути вірними своїй сім'ї. Коли вони у сімейних стінах зустрічаються з провокацією, то вони нічого кращого не вигадують, як кинути все і вирушити у всі тяжкі. Вступаючи в законний шлюб, ці представниці радують себе , що цей крок вони роблять раз у житті. Але побувавши одружена, вона розуміє, що це не та пригода, про яку вона мріяла задовго до весілля.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав найпривітніші знаки Зодіаку.

Вас також може зацікавити:

Дзеркальна дата травня 05.05: як загадати бажання та залучити удачу на свій бік

Краще взяти відпустку: астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у травні чекають на невдачі

Змінюються в поведінці після близькості з партнером: три непередбачувані знаки