RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Місяць і Сонце поділять небо: що чекає знаки Зодіаку на осіннє рівнодення

Здавна астрологи вважали осіннє рівнодення містичним часом. Цього дня вони радять бути особливо обачними з прийняттям важливих рішень та не ризикувати своїми грошима.

"Апостроф" розповідає, що підготували зірки для представників усіх сузір'їв.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

У 2023 році рівнодення випадає на 23 вересня - період, коли настає сезон Терезів. Цей врівноважений і мудрий знак завжди прагне балансу та гармонії та асоціюється з початком глибоких змін та особистісних трансформацій.

Знаки вогню: Овен, Лев та Стрілець

Вогняні знаки у цей період будуть повністю зосереджені на проблемах особистого життя. Рівнодення для вогняних знаків - час кохання та романтики. Можливі переїзди, зустрічі, переговори, пропозиції та поповнення у сім'ї.

Знаки землі: Телець, Діва та Козеріг

У рівнодення ці знаки знайдуть те, чого вони найбільше прагнуть. Осіннє рівнодення викличе у земних знаків прагнення комфорту та спокою. Слід чекати на приплив енергії для здійснення важких справ. У цей період потрібно позбутися старого мотлоху, щоб звільнити місце для нових яскравих емоцій.

Знаки повітря: Близнюки, Ваги та Водолії

Повітряні знаки сяятимуть і досягатимуть усіх поставлених цілей. У цей період потрібно ловити натхнення, а креативні ідеї принесуть успіх та винагороду. Важливо демонструвати чарівність та почуття гумору на публіці.

Знаки води: Рак, Скорпіон та Риби

У цей період представники водних знаків відчуватимуть нестачу сил та сонячного тепла. Потрібно більше часу проводити вдома та створювати собі комфортні умови для відпочинку. Перед прийняттям доленосних рішень слід відпочивати, прислухатися до своєї інтуїції та близьких, а також не ризикувати без необхідності.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Гроші потечуть у руки: вересень буде фінансово успішним для чотирьох знаків Зодіаку

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року