RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Раки спіймають удачу, Овнам краще не "відсвічувати": що принесе Супермісяць у вересні знакам Зодіаку

Вереснева повня, яку називають Урожайною, настане 29 числа, проте її вплив буде відчуватися протягом двох тижнів та принесе різноманітні зміни знакам Зодіаку.

Що принесе Супермісяць кожному зі знаків Зодіаку, розповів "Ганок".

Читайте також: Землю накриє потужна магнітна буря: затягнеться на кілька днів

Овен

Астрологи рекомендують зосередитися на стосунках з керівництвом, колегами та рідними. Овнів у Повню можуть очікувати труднощі, тому краще поки що відмовитися від ймовірних переговорів.

Тілець

Не виключено, що Повня стане кульмінацією напруги на роботі. Навантаження призвело до втоми та виснаження. Наприкінці вересня варто відпочити. Важливо прислухатися до себе та свого організму.

Близнюки

Складний період може обернутися позитивною перспективою. Астрологи застерігають Близнюків від ілюзій та самообраму. Їх також очікують зміни в колі друзів.

Рак

Ділова сфера життя опиниться у центрі уваги. Хтось може обійняти високу посаду, хтось піде вчитися, хтось змінить роботу.

Лев

Левів очікує сприятливий час. Краще перенести юриличні угоди. На Повню в центрі уваги знаку мають бути ділові та романтичні поїздки.

Діва

В центрі уваги будуть питання, пов'язані з грошима. Діви можуть вдало інвестувати у новий проект. Будьте готовиви до побутових змін.

Терези

Терези у цей період можуть покращити якість життя. З усіма і у всьому небхідно шукати компроміс. Від раніше укладених договорів можуть прийти кошти.

Скорпіон

Будьте готові взяти на себе нові та серйозні обов'язки, які будуть пов'язані з роботою. Період небезпечний для взаємин з колегами: можливі конфлікти.

Стрілець

Гарний час для нових зустрічей, знакомств та романтики. Сімейним Стрільцям варт попіклуватися про дітей та приділити увагу власному хоббі.

Козеріг

В деяких Козерогів не виключені сімейні проблеми, якими доведеться активно зайнятися. Зосередьте увагу на попутових клопотах та піклуванні про дітей.

Водолій

Підвищиться ділова активність. Деякі Водолії отримають новину, яка їх здивує. Очікують нові зустрічі та знакомства.

Риби

Рибам доведеться активно займатися питаннями, які стосуються фінансів. Ситуація з грошима ускладниться. Частіше говоріть собі "ні", коли вкотре хочеться придбати щось не дуже необхідне.

Раніше ми публікували гороскоп для знаків Зодіаку на 27 вересня.

Вас може зацікавити:

Амур вже готує стріли: ці знаки у жовтні закрутять бурхливий роман

Одягаються краще за інших: астрологи назвали найбільш "модні" знаки Зодіаку

Тринькають гроші направо і наліво: чотири найбільших шопоголіки Зодіаку