RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Стосунки пройдуть перевірку на міцність: гороскоп кохання на жовтень

Астрологи, які раніше назвали найспокійніших чоловіків за гороскопом, вказали, хто з представників зодіакальних сузір'їв може зустріти свою другу половинку в жовтні 2023 року.

"Апостроф" розповідає, хто зі знаків Зодіаку здобуде щастя в особистому житті до кінця місяця.

Читайте також: Будуть в шоці від подарунків долі: два знаки Зодіаку, які знайдуть щастя до кінця року

Цей місяць стане періодом перевірки стосунків на міцність та усвідомлення, чи є кохання між партнерами. Особливо складною в цьому сенсі буде друга половина жовтня: на поверхню виринуть проблеми у стосунках з партнером.

Овен

У жовтні Овнам необхідно тримати себе в руках, попри бажання відволіктися від рутини і повеселитися. Стримуйте своє невдоволення та роздратування партнером, оскільки це може обернутися грандіозним скандалом.

Телець

Перша декада жовтня буде сприятливою для Тельців. Створення затишку в будинку або саду допоможе усунути розбіжності з коханою людиною і зміцнить стосунки.

Близнюки

Середина жовтня може принести складнощі в особисте життя Близнюків. У цей період важливо виявити витримку та прислухатися до партнера. До кінця місяця ви знайдете компроміси, і ваше життя повернеться кохання та добробут.

Рак

З 14 жовтня Раки переживатимуть емоційний шторм. У цей період варто бути готовими до скандалів у сімейних та романтичних стосунках. Не варто рубати з жару і поступитися в деяких питаннях.

Лев

Жовтень принесе Левам переживання та тривожні роздуми. Питання, що стосуються любовних взаємин, у цей період вирішуватимуться швидше. Варто приділити увагу партнеру і запобігти можливим кризам.

Діва

Дівам у цей період потрібно постаратися, щоб зберегти стосунки. Це не найкращий час для нових романтичних знайомств, які принесуть зневіру. Будьте пильні та бережіть своє щастя!

Терези

У цей період у Терезів стосунки вимагатимуть перезавантаження. До кінця місяця обставини можуть скластися таким чином, що вирішення проблеми знайдеться саме собою.

Скорпіон

Для Скорпіонів перша половина жовтня буде спокійною, але друга - напруженою. Вам можуть відкритися таємниці та секрети близьких. Важливо зберігати "холодну" голову і прибрати вбік нездоровий оптимізм.

Стрілець

Для Стрільців у цей період важливо не допускати похмурих думок. Намагайтеся досягти балансу між особистим життям та професійним. Наприкінці місяця приділіть якнайбільше уваги сім'ї або другій половинці. Не допускайте чужинців у ваше особисте життя!

Козеріг

У Козерогів цей місяць підійде для пошуку гармонії та роботи над помилками у стосунках. До кінця жовтня багато особистих питань вирішаться.

Водолій

У жовтні Водолії зможуть зустріти свого ідеального партнера. Але це буде зустріч, яка стане важливим життєвим досвідом, а не щасливими сімейними стосунками.

Риби

Для Риб жовтень стане чудовим періодом для любовних стосунків та сімейних справ. Друга половина жовтня підійде для відвертих розмов та внесення різноманітності в інтимне життя.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Ризик - справа шляхетна: ці три знаки Зодіаку в жовтні наважаться на сміливі зміни

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року