RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

Всі новини

Нерви у них не "сталеві": чотири найемоційніші знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найбільш невірних "чоловічих" знаків Зодіаку, також розповіли, кого краще ніколи не злити. Їхні нерви далеко не "сталеві" і вони можуть "вибухнути" від будь-якої дрібниці.

"Апостроф" розповідає, з ким краще не жартувати заради власної ж безпеки.

Читайте також: Мають завищені вимоги: чотири знаки Зодіаку, на які важко справити враження

Близнюки

Близнюки, у вас одна з найнервовіших енергій, яку людина коли-небудь бачила у знаку Зодіаку. Ви не тільки постійно турбуєтеся, але й неймовірно нерішучі. Вам важко приймати рішення, якими повністю задоволені. Люди часто бачать, як ви або зважуєте "за" і "проти", або ставите під сумнів. Через цю нерішучість вам важко не бути неврівноваженою людиною. Також цей знак часто журиться, якщо щось йде не за планом. Вони найбільш схильні до нервозних реакцій і поводяться дивно (так думає оточення).

Рак

Їх також можна сміливо зарахувати до нервових! Вони дуже емоційні і схильні як до позитивних емоційних реакцій, так і негативних. Ці люди надто гостро реагують на будь-яку подію, але на негативну, звичайно ж, різкіше, найдрібніші труднощі відразу викликають у них роздратування. Раки сильно переживають за все, що відбувається у світі. Також вони дуже люблять свою сім'ю, тому дуже переживають, щоб з ними все було гаразд.

Водолій

Покровителем Водоліїв є Уран, а ця планета – одночасно ознака геніальності та... психічних захворювань. У цих людей реакція на будь-яку подію найчастіше буває гіперболізованою, тобто вони дуже радіють і дуже сумують. Якщо взяти якусь норму, то вони точно виходитимуть за неї. Вони драматизуватимуть будь-яку ситуацію і занадто сильно переживатимуть навіть про дрібниці.

Овен

Четвертий тип нервових людей Овни. Якщо ви довели до психозу представника цього знака, він одразу почне битися, блискавично реагуючи на все. Його по праву можна назвати одним із самих нервових знаків, тому що він взагалі не стерпить жодної образи. Він мститиме і робитиме це відкрито і дуже грубо.

Разом з тим, коли хтось бачить, що він плаче або закривається від друзів та сім'ї, він зазвичай відчуває сильну тривогу та нервозність.

Нагадаємо, раніше астрологи називали найбільших шопоголіків Зодіаку.

Вас також може зацікавити:

Дракон несе процвітання: п'ять знаків Зодіаку розбагатіють у 2024 році

Королі та королеви фітнесу: топ – 4 знаки Зодіаку, які не живуть без спортзалу

Фортуна на їхньому боці: для цих знаків Зодіаку жовтень принесе казковий успіх