RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Королі і королеви фітнесу: топ – 4 знаки Зодіаку, що не живуть без спортзалу

Астрологи, які раніше назвали найбільш невірних "чоловічих" знаків Зодіаку, також розповіли, під якими зорями народжуються королі та королеви фітнесу.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Прислухайтеся до свого серця: ці три знаки в жовтні чекає на незабутню зустріч

Овен

Овни завжди відрізнялися енергійністю та динамічністю. Крім того, вони рішучі, сміливі та імпульсивні, що робить їх природними лідерами у світі спорту. Їхня енергія та ентузіазм нерідко приводять їх до інтенсивних та динамічних фітнес-тренувань. Вони завжди у відмінній формі і заряджають своєю енергією інших.

Скорпіон

Звичайно, Скорпіони також енергійні, пристрасні, надзвичайно зосереджені. Якщо вони поставили перед собою якусь мету, ніщо не зупинить їх. Скорпіони люблять випробування і нерідко приєднуються до найпростіших і найінтенсивніших тренувань, вони завжди хочуть перевіряти та розширювати свої можливості.

Лев

Ці люди дуже сильні, впевнені у собі, харизматичні. Леви існують, щоб завжди бути у центрі уваги, у тому числі й у світі спорту. Народжені під цими зірками завжди хочуть бути найкращими, прагнуть високих стандартів і готові продемонструвати фізичні здібності. Вони надають приклад іншим і готові заражати спортивним ентузіазмом усіх і кожного.

Козеріг

Ці люди добре відомі дисципліною, терпінням та наполегливістю. Козероги дуже працьовиті і не бояться труднощів та роботи. Вони до дрібниць продумують і організовують режим тренувань, їхня здатність послідовними в досягненні цілей робить Козерогів справжніми королями та королевами тренажерки.

Нагадаємо, раніше ми писали, які три знаки Зодіаку у жовтні зважаться на сміливі зміни.

  • Вас може зацікавити:

Кохання, нові проблеми та кардинальні зміни у житті: гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Кохання тут більше не живе: ці знаки Зодиака можуть піти на розлучення до кінця року

Почнеться чорна смуга: ці три знаки переслідуватимуть невдачі у жовтні