RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Вогняне кільце": що принесе сонячне затемнення знакам Зодіаку і як використати його силу

Коридор затемнень, початок якого ознаменується сонячним затемненням із "вогняним кільцем" 14 жовтня 2023 року, стане складним періодом для представників усіх знаків Зодіаку. Цей час слід присвятити самовдосконаленню та духовному розвитку.

"Апостроф" розповідає про особливості цього періоду.

Читайте також: Сонячне затемнення з "вогняним" кільцем: коли буде в жовтні і чого не варто робити

Майбутнє сонячне затемнення з "вогненним кільцем" 14 жовтня 2023 стане містичним часом. Цей час слід присвятити самовивченню та досягненню внутрішньої гармонії та балансу.

Для Овнів, Раків, Терезів та Козерогів сонячне затемнення подарує чудову можливість обміркувати свої внутрішні переживання та знайти відповідь на всі питання, які виникали в минулому.

Для Тельців, Львів, Скорпіонів та Водоліїв може виникнути бажання сховатися від зовнішнього світу та спробувати знайти гармонію у душі.

У цей період Близнюкам, Дівам, Стрільцям та Рибам рекомендується поринути у пошуки духовної рівноваги та роздумів про життя. Після цього ви відчуєте внутрішні сили та будете готові до будь-яких випробувань.

Як відомо, у жовтні відбудуться одразу два затемнення.

Сонячне затемнення

14 жовтня о 20:51 за київським часом відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення. У такому типі затемнення Місяць перекриває центральну частину Сонця, залишаючи видимим краю сонячного диска, що створює корону навколо Місяця. "Вогняне кільце" буде помітно не більше 5 хвилин на смузі завдовжки 190-220 км. Найкраще його побачать мешканці деяких штатів США, країн Центральної Америки, Колумбії та Бразилії.

Лікарі попереджають, що затемнення може негативно позначитися на самопочутті навіть практично здорової людини. Дія цього природного явища на поведінку та самопочуття можна відчувати за два тижні до його настання. Особливо страждають метеозалежні люди.

Місячне затемнення

28 жовтня о 23:14 за київським часом розпочнеться часткове місячне затемнення. Це астрономічне явище, у якому частина Місяця перебувають у тіні Землі, а частина залишається видимою. Тривалість повної фази місячного затемнення становитиме 1 годину 17 хвилин. При безхмарній та сухій погоді її буде видно над Європою, переважною частиною Азії та Африки. Період між двома затемненнями називається коридором затемнень.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в жовтні відбудеться два затемнення - сонячне та місячне, які припадають на молодик і повню.

Вас також може зацікавити: