RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Коридор затемнень зачепить кожного: гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Затемнення жовтня 2023 року принесуть різкі повороти та зміни у житті більшості людей. Цей період є часом збирання "кармічного врожаю", ми отримуємо результати того, до чого йшли протягом року. Для одних коридор затемнень (з 14 по 28 жовтня) пройде непоміченим, але на представників деяких знаків може вплинути дуже відчутно.

Експерти розповіли, чого чекати від цього періоду.

Читайте також: Місячний календар на жовтень 2023 року: коли добрі дні, а коли не можна розпочинати нові справи

Овни

На перший план вийде тема фінансів. Зірки вважають, що представникам знака Зодіаку випаде можливість залагодити затяжні процеси, закрити угоди та ухвалити ключові рішення, які надалі вплинуть на дохід. Саме час замислитись, що треба залишити в минулому, а що слід почати та вдосконалювати для світлого майбутнього.

Тельці

Рух світил представникам земної стихії приготував зміни і в особистому житті, так і в діловій сфері — співробітництво з деякими партнерами завершиться. З любовними справами не все так гладко: затемнення зобов'яже вибирати. Постарайтеся очистити свій розум та дім від непотрібних думок та речей.

Близнюки

Настає час оновлень, зміни життєвого порядку. Якщо ви не відлинювали від роботи і докладали всіх зусиль, професійне зростання просто гарантоване. Коридор затемнень допоможе набути сміливості у вирішенні сімейних справ, покращити домашню атмосферу. Натхнення та мотивація створять багато можливостей для розвитку та вдосконалення.

Раки

Вас доведеться попрощатися з кимось зі свого оточення, прийняти бажання людини віддалитися та здобути самостійність. У цей час експерти не радять виставляти емоції напоказ — збережіть обличчя та обміркуйте кожен крок і слово як слід. Зверніть увагу на улюблених людей, можливо настав час відвертої розмови.

Леви

Проведіть час із рідними людьми. Можуть відбутися важливі події, які торкнуться близьких та батьків. Затемнення принесе полегшення Левам, які тривалий час зберігали напружену обстановку в будинку. Світила подарують правильні ідеї та сили, щоб оновити житло. Можливо, настав час для довгоочікуваного ремонту. Ви могли не помітити, як змінився світ чи оточуючі – спробуйте йти в ногу з часом.

Діви

Ви можете вирушити у тривалі поїздки та отримати від них все, про що могли лише мріяти. Відповідний період часу, щоб зайнятися навчанням. Представникам знака Зодіаку зараз необхідно спрямувати свою енергію у правильне річище. Намагайтеся не стояти на одному місці, займіться пошуком нових можливостей для вдосконалення та досягнення цілей.

Терези

Ви можете задуматися про своє фінансове благополуччя, ці думки призведуть до несподіваних поворотів. Щоб вплинути на доходи та витрати, Терези погодяться на істотні зміни. Проблему вдасться вирішити. Затемнення, що минає, залишить після себе можливості, скористатися якими потрібно, адже вони принесуть душевний спокій.

Скорпіони

Зірки можуть спричинити вашу особистість: цінності, орієнтири, самосприйняття. Можете сміливо експериментувати зі своїм іміджем, ці спроби змінитись увінчаються успіхом, і навіть більше - ви зможете поглянути на своє життя з боку. Приділіть увагу своєму здоров'ю та не забувайте про емоційний стан.

Стрільці

Незалежно від вашого бажання секрети проникнуть назовні. Якщо ви діятимете рішуче, наслідки "відпливу" не завдадуть сильної іміджевої шкоди. Зірки також готують вас до тривалих поїздок – це допоможе розвіятися та зустрітися з людьми, контакту з якими завжди заважала відстань. Досліджуйте щось нове та шукайте цікаві заняття, це допоможе добре відпочити та перезавантажитись.

Козероги

Наслідки затемнення можуть реалізувати плани, які ви планували з друзями та однодумцями. Результат – підсумки, великі досягнення. Ретельно думайте перед ухваленням важливого рішення, тому що це може вплинути на майбутнє. Не забувайте також приділяти увагу родині та близьким.

Водолії

Цей час стане першим кроком на шляху реалізації масштабних планів. Небесні світила дають вам поштовх, залишають цікаві та позитивні знаки. На перший план вийдуть почуття та емоції, стримувати внутрішні пориви зараз буде дуже непросто. Можете запланувати невелику та захоплюючу подорож.

Риби

Підтримуйте зв'язки з людьми, які зараз не поряд, деякі з цих контактів будуть корисними. Затемнення призведе до осяяння, але для деяких планів вам може не вистачати знань. Час зайнятися навчанням. Залишіть свою зону комфорту, це допоможе прийняти зміни, які принесе вам сонячне затемнення.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали про те, під якими зірками народжуються найкращі кухарі.

Вас також може зацікавити:

Принесе казкову удачу: кому зі знаків Зодіаку пощастить вже зовсім скоро

"Зірка" Путіна заходить: астролог дав прогноз війни в Україні та боротьби у Кремлі на осінь-

Ці знаки Зодіаку завжди одружуються по коханню, а не через гроші