RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Жовтень принесе казкову удачу: кому зі знаків Зодіаку пощастить вже зовсім скоро

Астрологи, які раніше розповіли, кого незабаром чекає зустріч з другою половинкою, тепер назвали знаки Зодіаку, кому неймовірно пощастить у жовтні поточного року.

Про це повідомляє Joy-pup.

Читайте також: Ці знаки Зодіаку завжди одружуються з любові, а не через гроші

Телець

У жовтні колообіг грошей буде стабільний: вони приходитимуть і витрачатимуться легко. Знак почуватиметься впевнено і твердо, адже збереже реалістичний погляд на речі. Варто використати час на поїздки та відрядження, відпочинок. Місяць буде сповнений безліччю контактів із родичами і друзями. Варто приділити час процедурам, які зміцнять здоров'я.

Рак

У середині осені зірки сприятимуть Ракам. Навички комунікації стануть в нагоді. Зокрема, допоможуть поліпшити фінансові справи. Остання декада місяця буде дуже успішна - вдасться досягнути бажаного. Варто бути обережними, не тиснути у спілкуванні з керівництвом.

Терези

У першій половині місяця Терези будуть доволі активні, що принесе успіх у справах. При цьому авторитет лише посилиться. З'явиться підтримка та заступництво, що дозволить втілити важливі проєкти. У другій половині жовтня краще утриматись від ухвалення важливих рішень. Ймовірні великі фінансові витрати.

Стрілець

У жовтні очікується покращення справ у фінансовому плані. Вам можуть виплатити надбавку до зарплати чи буде її підвищення. Також зростатиме авторитет, однак постарайтеся використати цей час для максимальних результатів. Будьте оригінальні у мисленні - можуть втілитися незвичайні проєкти.

Водолій

Цей знак у жовтні працюватиме дуже багато й наполегливо, на роботі - з великою кількістю документів. Найбільш вдала буде діяльність у медицині, обслуговуванні та торгівлі. В деяких обставинах можливий великий успіх у бізнесі, кар'єрне зростання.

Раніше ми розповідали про найменш сумісні знаки Зодіаку, яким важко побудувати гарні стосунки.

  • Вас також може зацікавити:

Їхнє серце як фортеця: чотири знаки Зодіаку дуже вимогливі у стосунках

Вічно всім незадоволені: 4 знаки Зодіаку, які постійно з'ясовують стосунки

Один шлюб на все життя: хто за гороскопом менше схильний до розлучень