RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Сонячне затемнення у жовтні: які три ритуали варто зробити

Сонячне затемнення, яке відбудеться у суботу, 14 жовтня, багато людей в езотеричній спільноті використовують для спільного ритуального дослідження або духовного розвитку.

ТСН пише про три можливі езотеричні ритуали у цей час.

Читайте також: Сонячне затемнення з "вогняним" кільцем: коли буде в жовтні і чого не варто робити

Медитація на сонце: Сонячне затемнення вважається часом духовної сили та нового початку. Під час затемнення медитація на сонце може бути ритуалом покладання нових намірів і відкриття духовних можливостей.

Запуск старих енергій: Деякі люди використовують сонячне затемнення для визволення від старих негативних енергій чи обставин. Вони можуть написати список того, що вони б хотіли покинути за собою і спалювати його під час затемнення, символізуючи звільнення від минулого.

Сонячний амулет: Деякі езотерики створюють амулети або обереги під час сонячного затемнення. Вони використовують природні матеріали, які мають особливий енергетичний вплив. Під час затемнення ці амулети "заряджатимуться" сонячною енергією та можуть стати символами захисту або підтримки.

Варто зауважити, що під час проведення езотеричного ритуалу важливо зосередитися, бути в гармонії з природою та своєю душею і дотримуватися особистої безпеки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в жовтні відбудеться два затемнення - сонячне та місячне, які припадають на молодик і повню.

  • Вас може зацікавити:

Коридор затемнень торкнеться кожного: гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Місячний календар на жовтень 2023 року: коли хороші дні, а коли не можна розпочинати нові справи

Жовтень принесе казкову удачу: кому зі знаків Зодіаку пощастить вже зовсім скоро