RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Конфлікти в П'ятницю 13-го: три знаки Зодіаку чекають неприємності

Астрологи розповіли, що чекає на кожен із знаків Зодіаку в містичний день - п'ятницю, 13 жовтня 2023 року.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: 2024 рік подарує справжнє кохання: три знаки Зодіаку зустрінуть свою "другу половинку"

Овен

Зірки радять відпустити складну ситуацію. Зверніть увагу на відносини, адже романтична Венера протистоятиме холодному і віддаленому Сатурну. Не переходьте межі дозволеного.

Телець

Світила схилять зайнятися своєю фізичною формою. Ви цілком готові до чесного і повноцінного вирішення даної проблеми. Загалом це матиме реальний і позитивний вплив на здоров'я та настрій.

Близнюки

Постарайтесь не давати нікому поради. Будь-що нав'язане матиме протилежний ефект. Краще знайдіть однодумців у цьому, щоб позиція стала сильніша. Так буде шанс досягнути цілі.

Рак

Раки будуть зосереджені на тому, щоб допомогти членам своєї родини. На їхню думку, хтось зійшов із правильного шляху. Зірки не радять починати жорстку боротьбу. Краще покажіть власний приклад для наслідування.

Лев

Не всі засоби вдалі для досягнення цілей. Натомість краще зверніться за допомогою або консультацією, перш ніж рухатися далі. Це мають бути компетентні люди. Вони зорієнтують в ситуації.

Діва

Вам захочеться додаткового заробітку. Зірки рекомендують спрямувати велику кількість енергії на досягнення мети. Зусилля обіцяють бути виправданими та вражаючими своїм результатом.

Терези

Миролюбиві Терези можуть втрапити у конфліктні ситуації. Вони відчують готовність до конфронтації. Варто подумати, чи дійсно ви боротиметеся за істинні цінності та бажання.

Скорпіон

Астрологи радять відходити від бажання кимось маніпулювати, щоб отримати бажане. У вас достатньо сил і талантів, щоб зробити все належним чином самому. Так є шанс створити дійсно щось вагоме.

Стрілець

Можливі конфлікти з друзями. Зірки рекомендують не вестися на їхні провокації, якщо вам важлива дружба у довгостроковій перспективі. Пробачте їм егоїзм та незрілість.

Козеріг

Вас чекають непрості ситуації в цей день. Можете опинитися втягнутими у конфлікт з дуже впливовими людьми. Це може бути начальник чи батьки, які мають значну владу.

Водолій

Зірки радять вирушити у довгождану подорож, про яку давно мріяли. Нехай не порушать ваші плани рідні та близькі. Ставте свої бажання на перше місце.

Риби

Уникайте імпульсивних рішень та сумнівних інвестицій. Краще попрацюйте над собою, а саме - над контролем своїх поривів. Підходьте до ухвалення будь-яких рішень зважено.

Нагадаємо, що Зелений Дерев'яний Дракон принесе успіх Тельцю.

  • Вас також може зацікавити:

Їх уже не перевиховати: ці чотири знаки Зодіаку стають "маминими синочками"

Одягаються краще за інших: астрологи назвали найбільш "модні" знаки Зодіаку

Тринькають гроші направо і наліво: чотири найбільших шопоголіки Зодіаку