RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Не можуть постояти за себе: чотири найбільш несміливих знаки Зодіаку

Астрологи розповіли про знаки, для кого характерні невпевненість, а також схильність уникати конфліктів. У списку найбільш несміливих знаків: Рак, Риби, Діва, Терези.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Тринькають гроші направо і наліво: чотири найбільших шопоголіки Зодіаку

Рак

Представники цього знаку від природи дуже чутливі. Вони часто ставлять потреби інших людей вище за власні, тому іноді почуваються неважливими. Цей знак не вміє говорити про власні кордони. Раки так стараються вгодити іншим, часто допомагають більше, ніж собі. А все тому, що не вміють казати "ні".

Риби

Риби відомі своєю недостатньою наполегливістю. Вони здатні співчувати та глибоко емоційно переживати за інших. Це робить їх уразливими для маніпуляцій та нахабної експлуатації. Цьому знаку також важко висловлювати власні потреби та межі. Тому часто потрапляють у підлегле становище у стосунках.

Діва

Діви славляться своєю організованістю, проте надто самокритичні та невпевнені у собі. Саме через страх невдачі та бажання перфекціонізму життя може зіграти з ними злий жарт. Вони багато аналізують, що може заважати боротися за власні потреби й бажання.

Терези

Цей знак так прагне гармонії та рівноваги, що може уникати конфліктів, де треба постояти за себе. Через це жертвують власними потребами заради "миру". Астрологи радять збагнути, що конфлікт не обов'язково призводить до руйнації. Він дозволяє встановити межі, не порушуючи гармонії стосунків з іншими.

Раніше ми публікували гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Жовтень принесе казкову удачу: кому зі знаків Зодіаку пощастить вже зовсім скоро

Їх уже не перевиховати: ці чотири знаки Зодіаку стають "маминими синочками"

Одягаються краще за інших: астрологи назвали найбільш "модні" знаки Зодіаку