RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Що вас чекає у 2024 році: гороскоп за картами Таро

Майстри Таро створили прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2024 рік, який підкаже, що буде хорошого, застереже від неприємностей.

Про це повідомляє Unian.ua.

Читайте також: У них скоро буде сім'я: знаки Зодіаку, які можуть побратися цієї осені

Прогноз за картами Таро на 2024 рік

Овен

Шістка чаш. Рік буде щасливий та успішний рік. Ви матимете душевну рівновагу та гармонію. Різко збудеться давня мрія чи старе бажання. Люди будуть з вами щедрі та добрі. Проте думками перебуватимете в минулому, адже воно буде джерелом щастя. Захочете пережити приємні емоції або щасливі часи з дитинства.

Телець

Дев'ятка жезлів. Ви зможете вистояти у випробуваннях і захистити себе від недоброзичливців. З'являться сила та стійкість, яких навіть самі не очікували. Станете сильними і впевненими в собі для подальшого контролю своєї долі. Неприємності і проблеми зможете вирішити гідно і вигідно.

Близнюки

П'ятірка мечів. Рік стане важким, адже почнеться тривалий період стресу, занепаду духу, а також боротьби з собою. Можливі образи, підлі вчинки і скандали у взаєминах з колегами, рідними і друзями. Вирішення конфліктів дасться дорогою ціною. Вам можуть помститися за колишні образи.

Рак

Лицар мечів. Час буде непростим, адже опинитеся в самому центрі перипетій. Одночасно керуватимете різними процесами. Проявите впертість і величезну впевненість у правоті. Водночас стрімко і без сумнівів будете рухатися до мети. Хоч реальність не завжди збігатиметься з уявленнями.

Лев

Вежа.Очікується важкий та кризовий період, адже назрівають неприємні чи шокуючі зміни. Доля примусово позбавить від помилкових переконань і непотрібних бажань. Хоч зміни у 2024 році будуть неприємними, однак необхідними.

Діва

Колісниця. Можливі значні зміни, здатні принести радість. Вдасться зробити ривок вперед, залишивши старі труднощі позаду. Можливе просування на роботі і в особистому житті. Вороги будуть подолані. Рік принесе енергію, ви відчуєте, що вам все під силу.

Терези

Вісімка чаш. Доведеться пережити сумне прощання у 2024 році. Це буде перехід на новий життєвий період зі зміною пріоритетів та переглядом цінностей. Можете розірвати відносини зі знайомими та близькими. Речі, які надихали і радували, почнуть викликати байдужість. Невідомо, нове життя стане кращим чи гіршим для вас.

Скорпіон

Шістка жезлів. Скорпіони отримали щасливу карту, яка символізує перемогу у починаннях. Отримаєте заслужений успіх після напруженої роботи. Вдалий час для бізнесу і ділових зустрічей. Можливе одужання після важкої хвороби.

Стрілець

Трійка пентаклів. Можливе просування на роботі. Задумане втілиться у життя у помірному темпі. Все, що досягнете, стане результатом власних старань, що викличе гордість за себе. Можлива і чужа допомога та поради близьких.

Козеріг

Вісімка мечів. Рік буде складним і сповненим неприємних сюрпризів. Можливі несподівані перешкоди, що заважатимуть отримати бажане. Дозволите іншій людині керувати власним життям. Також можлива тривала хвороба.

Водолій

Сімка мечів. Буде багато інтриг та пліток. Щоб цього не було, не намагайтеся вирішувати проблеми хитрістю, обманом, чутками, лестощами. Це необов'язково погано. Не йдіть напролом. Також можете стати більш потайливим і більше не будете ділитися подробицями з іншими. Прямолінійність може призвести до проблем і спроб маніпулювати вами.

Риби

Сімка жезлів.Риби матимуть успіх в складній справі чи тривалій боротьбі. Також рік не буде безхмарним. Може з'явитися недоброзичливець, який намагатиметься зруйнувати плани, приписати досягнення чи перешкодити справі. Вам під силу подолати ці труднощі. Не йдіть на поступки та проявляйте здоровий егоїзм.

Раніше ми розповідали, що слід зробити до затемнення 28 жовтня.

  • Вас також може зацікавити:

Кохання десь поруч: трьом знакам Зодіаку пощастить наприкінці жовтня

Не можуть постояти за себе: чотири найбоязкіші знаки Зодіаку

Повна гармонія чи розрив: сонячне затемнення змінить життя чотирьох знаків Зодіаку назавжди