RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Знають як поводитись з грошима: топ-4 знаки Зодіаку, які вміють економити

Астрологи, які раніше назвали тих, кому листопад принесе прорив у житті, тепер розповіли про зодіакальні знаки, які вміють правильно поводитися з фінансами.

Про це повідомляє Mixnews.lv.

Читайте також: Ночі з ним будуть незабутніми: найбільш пристрасний знак Зодіаку

Козеріг

Цей знак сповнений сили і відомий великою дисциплінованістю. Козерогом керує планета правил Сатурн. Знак найбільше орієнтований на кар'єру та рідко відхиляється від профорієнтації. Тому це найпоширеніший знак зодіаку, який здатний розбагатіти. Засновник Amazon Джефф Безос, народжений під цим знаком, входить до найбагатших людей світу.

Телець

Телець надзвичайно поблажливий і любить витрачати гроші на розкішні речі та враження. Цим знаком керує планета кохання та грошей Венера. Вони відомі своєю цілеспрямованістю у гонитві за фінансами та багатством. Представники цього знаку люблять якість, а не кількість. Їм нелегко витратити велику суму грошей, тому це завжди добре продумані рішення.

Скорпіон

У цього знаку - спокійний розум і ясність щодо власних доходів та накопичень. Це водний знак, який рухливий у своєму підході та глибоко емоційний. У нього найгірша репутація серед зодіаків через те, що сильний, похмурий і мстивий. Проте у питанні заощадження грошей, вони дуже послідовні. Скорпіоном керує Плутон - планета руйнації, відродження, трансформації, прогресу. Цей знак розмірковує над усіма фінансовими рішеннями, які ухвалює.

Діва

Діви - перфекціоністи, уважні до деталей та дуже зосереджені. Знаком керує Меркурій. Діви рішучі, цілеспрямовані, знають, як жити економно, не марнотрати. Ненавидять імпульсивність будь-якого роду і самі утримуються від спонтанних витрат. Діви є відмінними планувальниками, тому на непередбачені випадки завжди є гроші "на чорний день".

Раніше ми писали, як завоювати чоловіків різних знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Мають багато негативних рис характеру: знаки Зодіаку, з якими не варто зустрічатися

Знайдуть свій шанс на роботі: топ - 5 знаків, що зустрінуть своє кохання серед колег

Любов тут більше не живе: ці знаки Зодіаку можуть піти на розлучення до кінця року