RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Мають багато негативних рис характеру: знаки Зодіаку, з якими не варто зустрічатися

Астрологи, які розповіли, хто за гороскопом може побратися цієї осені, назвали три знаки Зодіаку, з якими часто відмовляються зустрічатися через кілька рис, які притаманні їх знаку. Йдеться про Близнюків, Рака та Скорпіона.

Про це повідомив американський журнал Best Life.

Читайте також: Почнеться "біла смуга": сонячне затемнення кардинально змінить життя трьох знаків Зодіаку

Близнюки

Близнюки можуть показувати себе у стосунках поверхневими, недбалими до почуттів партнера та схильними до зрад. Ті, хто зустрічався з Близнюками, також могли стикатися з їхньою незрілою позицією до шлюбу та нездатністю до тривалих почуттів.

Водночас представники цього знаку здатні легко знайти компроміс, спокійні та відкриті, а також можуть бути дбайливими та романтичними.

Рак

У стосунках Раки часто проявляють себе емоційно нестабільними, нав'язливими і навіть маніпулятивними. Однак, з них виходять хороші сім'янини, вони віддані партнеру та здатні створити затишну атмосферу вдома, а також піклуватимуться про своїх близьких.

Скорпіон

Скорпіон має погану репутацію, що нерідко стає причиною відмови від стосунків з ними. Вони справді схильні до маніпуляцій, злопам'ятні та вперті, а також надмірно драматичні. Але також Скорпіони готові боротися за своє щастя, можуть бути ніжними, люблячими та відданими, захищаючи та оберігаючи свою сім'ю.

Раніше ми називали чотири найемоційніші знаки Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Вони не готові жити окремо: знаки Зодіаку, які не покинуть батьків ніколи

Не можуть постояти за себе: чотири найбоязкіші знаки Зодіаку

Дати для весілля у 2024 році: як вибрати найкращий день