RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Їм краще не зустрічатись один з одним: шість пар найменш сумісних знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали знаки Зодіаку, які зможуть знайти своє кохання в листопаді 2023 року, запевняють, що є пари, яким не слід зустрічатися і заводити стосунки.

"Апостроф" розповідає, яким парам зодіакальних сузір'їв не варто заводити стосунки.

Читайте також: Будуть в шоці від подарунків долі: два знаки Зодіаку, які знайдуть щастя до кінця року

За словами астрологів, не всі любовні союзи призначені зірками. Якщо ви шукаєте стосунків, завжди корисно подивитися, які знаки Зодіаку найбільш і найменш сумісні з вами.

Козеріг та Стрілець біжать з різною швидкістю

Стрілець - один із найнезалежніших знаків Зодіаку, і йому потрібен партнер, який зможе витримати його ставлення до життя, хоч би що трапилося. Козерогам, з іншого боку, необхідно сконцентруватися, щоб досягти своєї мети. Вони опираються змінам до того часу, поки це стане абсолютно необхідним. Ці два знаки є настільки несумісними, що стане дивом, якщо будуть разом.

Водолій і Телець - не найкраща пара

Телець постійний і передбачуваний у любовних справах. Для когось це означає романтику та надійність, а для інших - застій. Для Водоліїв це задушливо та нудно, оскільки це знак змін та трансформації. Ці фактори унеможливлюють такий союз.

Риби та Близнюки хочуть різного

Близнюки прагнуть спілкування та численних зустрічей і Рибам може бути важко відкривати постійно душу і ділитися потаємним з партнером. Близнюкам доведеться докласти чимало зусиль, щоб подолати цей розрив.

Овен та Рак не зійдуться посередині

Овен - динамічний знак, який любить гострі відчуття. Але це не стосується Раків, які є сентиментальними й вимагають більше часу, щоб завоювати довіру. Ці безнадійні романтики подібні до вина, яке з часом стає кращим. На жаль, на той час, коли Раки будуть готові до стосунків, Овни вже забудуть і підуть далі.

Лев та Скорпіон - різні світи

Левам потрібні супутники, які постійно готові дарувати та приймати кохання. На жаль, Скорпіони - не найкращі кандидати на це місце, оскільки їхні бурхливі емоції можуть бути надмірними.

Діва та Терези на різних хвилях

Дотепність Дів походить з їх непохитно щирого характеру. Їм не потрібні "солодкі мрії" та вигаданий позитив - усі життєві неприємності вони зустрічають прямо та з почуттям гумору. Але, Терезам ця "мішура" необхідна - вони романтики та оптимісти, які вважають, що практично все досяжно. Ця позиція здається Дівам наївною та інфантильною, що може стати серйозною перешкодою для стосунків.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

Минуле постукає у двері: три знаки Зодіаку в листопаді отримають шанс вирішити давні проблеми

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року