RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Спадуть невидимі кайданки: закінчення ретрофази Сатурна принесе довгоочікуване полегшення знакам Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали сприятливі та небезпечні дати для подорожей у листопаді, розповіли, як вплине закінчення ретроградного Сатурна на знаки Зодіаку в поточному місяці.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Ретроградний рух Сатурна тривав із червня 2023 року.

Читайте також: Будуть в шоці від подарунків долі: два знаки Зодіаку, які знайдуть щастя до кінця року

Овен

Багато Овнів досліджували свій духовний світ, переживаючи страхи, тривогу та невпевненість. Настав час перегортати сторінку і рухатися далі: також варто переглянути свої цінності, щоб дійти до бажаної мети.

Телець

Деякі Тельці були весь цей час на самоті, але це допомогло їм дізнатися більше про себе та визначитися зі своїм майбутнім. Зараз ідеальний час для реалізації своїх цілей, які довго відкладалися на "потім".

Близнюки

Близнюки відчували розчарування, можливо, багато планів не здійснилися так, як планувалося раніше, і це погіршило духовний стан представників цього знака. Ретроградний Сатурн уже позаду, тому настав час для самоаналізу.

Рак

Ретроградний Сатурн створив всі умови для самоаналізу і Раки скористалися цим. Цей період уже позаду: Раки можуть впевнено рухатися на зустріч до своїх мрій.

Лев

Леви не повинні дозволяти іншим контролювати своє життя, їм варто переконатися, що ніхто не перетинає їхні особисті межі.

Діва

Діви зазнавали емоційних перешкод у спілкуванні з близькими, друзями або романтичним партнером. Але цей період вже позаду, настав час подивитися на стосунки по-іншому.

Терези

Терези не можуть знайти баланс у житті, але настав час попрощатися зі шкідливими звичками і повернутися до нормального ритму.

Скорпіон

Скорпіонам слід звернути увагу на свої цілі та створити план, щоб якнайшвидше їх досягти. Також їм варто отримувати задоволення і зробити радісні моменти найвищим пріоритетом.

Стрілець

У Стрільців є можливість подивитися на свій будинок та сімейне життя з іншого боку. Не треба виснажувати себе, щоб усім догодити, найкращий час, щоб відновити сили та налагодити стосунки з близькими.

Козеріг

Козерогам потрібно заглибитись у свою підсвідомість і розібратися з настирливими думками, які часто виникають у них. Також їм варто бути уважними до того, що думають.

Водолій

Водоліям рекомендується відповідально ставитися до грошей і не приймати імпульсивні рішення. Настав час для фінансових змін.

Риби

Рибам треба подумати про своє благополуччя. Вони подолали багато перешкод, але це допомогло дізнатися більше про себе та дослідити свій внутрішній світ.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

Минуле постукає у двері: три знаки Зодіаку в листопаді отримають шанс вирішити давні проблеми

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року