RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Хто є справжніми перфекціоністами за гороскопом: астрологи назвали знаки

Астрологи, які раніше розповіли, хто може піти на розлучення до кінця року, назвали також головних перфекціоністів за знаком Зодіаку.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Усі бажання здійсняться: у трьох знаків Зодіаку незабаром розпочнеться "біла смуга"

Діви

Звичайно ж, лідерами в подібному рейтингу обов'язково будуть Діви, які постійно "шліфують" себе і намагаються змінити всіх, хто поруч. Прагнення порядку стає манією, стосується всіх життєвих сфер. Найскладніше - бути партнером Дів, тому що в особистому житті вони теж хочуть абсолютної досконалості.

Скорпіони

Вони зроблять все, щоб досягти бажаного! Кошти задля досягнення мети можуть бути зовсім різними. Є ймовірність, що підопічні Плутона посунуть Дів та опиняться на першому місці цього рейтингу. І якщо ви вирішите пошукати в Скорпіонах недоліки, ця витівка точно виявиться провальною. Вони просто ідеальні і вміло перекроюють недосконалий світ під себе.

Козероги

Вони переконані, що зовсім не можуть робити помилки, тому чекають від себе неможливого. У житті немає дрібниць, — переконані вони і всоте перевіряють ще раз виконану роботу, виправляючи недоліки (яких навіть може не існувати). Ситуація на особистому фронті ще гірша: пошук ідеальної половинки стає нав'язливою ідеєю.

Терези

І чому ідеальних Терезів помістили в кінець списку? — запитають усі, хто знайомий із повітряними перфекціоністами. Та все просто: вихованці Венери прагнуть гармонії, але не підкоряють цьому все своє життя. У Терезів все виходить само собою. Вони ніколи не зупиняються на досягнутому.

Раніше астрологи розповіли, що Рік Дракона принесе поповнення в сім'ї чотирьом знакам Зодіаку .

  • Вас також може зацікавити:

Вічні джерела проблем: чотири знаки Зодіаку притягують неприємності до себе та близьких

Ночі з ним будуть незабутніми: найпристрасніший знак Зодіаку

Вони вміло розпізнають брехню: хто із знаків Зодіаку має гарну інтуїцію