RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

11 травня

10 травня

Всі новини

Всі бажання сповняться: у трьох знаків Зодіаку скоро почнеться "біла смуга"

Листопад просто унікальний час для багатьох людей. З 8 листопада по 4 грудня 2023 року три знаки Зодіаку можуть круто змінити своє життя.

Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Час великих змін: у листопаді три знаки Зодіаку дізнаються про себе багато нового

З 8 листопада по 4 грудня багато бажань можуть легко стати реальністю, але тільки якщо вони не суперечать інтересам інших людей. Венера у Терезах спонукає багатьох людей прагнути мирних переговорів, спілкування, оточуючи себе красою і даруючи її оточенню. Задирлива і груба поведінка – зовсім не властиво цьому періоду часу. Найбільше везти в цей час представникам символів стихії Повітря, оскільки планета "малого щастя" утворює гармонійні аспекти із Сонцем Близнюків, Терезів та Водоліїв.

Чуттєвість та емоційне життя Близнюків, Терезів та Водоліїв – стабільні. Це дозволяє ефективно працювати, не відволікаючись на внутрішні проблеми. Ці люди діють як магніт на навколишнє середовище, притягуючи своєю легкістю та приємними манерами. Їм також потрібно використовувати цей період для транзиту Венери Терезами, якщо потрібно донести свої думки іншим людям, сформувати певну громадську думку.

Енергія Терезів надає ввічливість і м'якість у спілкуванні, навіть якщо людина зазвичай поводиться інакше. Особливо це стосується різких Водоліїв та високошвидкісних Близнюків. У період транзиту Венери Терезами ці два знаки Зодіаку стають трохи схожими на Терезів, які від природи – миротворці та дипломати.

Коли Венера рухається Терезами, багатьом людям хочеться покращити свій зовнішній вигляд, відвідати косметолога, перукаря чи стиліста. В даний час сфери діяльності, пов'язані з індустрією краси, магазини гарного одягу та взуття, б'юті-бізнес, процвітають, а їх власники багатіють.

Якщо Близнюки, Терези, Водолії шукають роботу в тій професійній діяльності, яка приносить задоволення і приносить фінанси, то потрібно зайнятися цим питанням після молодика 13 листопада.

Не слід забувати, що під час транзиту Венери на знак стихії Повітря гроші просто летять за вітром. Хочеться зустрічатися з друзями, влаштовувати вечірки та просто проводити вечори у улюблених громадських місцях, на що йде дуже багато грошей. З цієї причини не потрібно дивуватися, якщо ви або ваша близька людина, народжена під цим знаком, до початку зими виявиться без грошей, але буде дуже щасливою.

Транзит Венери Терезами є періодом рівноправних відносин, коли все відбувається з позиції "ми", а не "я". Почуття справедливості загострюється тим часом, незбалансовані відносини можуть принести сильний дискомфорт у цей час. Але в той же час з'являється шанс домовитися про те, як далі будувати відносини, щоб їх зберегти, зблизитись один з одним і повернути колишню чуттєвість. Відмінний період, щоб звернутися до астролога, сімейного психолога, сексопатолога. Вони можуть допомогти і принести позитивні зміни у взаєминах .

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Діви займуться спортом, а Водолії відчують невпевненість у собі: гороскоп на 4 листопада

У них "золоті руки": топ-5 знаків Зодіаку, які є вродженими майстрами

Далі буде "новий поворот": екстрасенс сказала, коли може закінчитися війна в Україні