RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Весь світ палахкотітиме? Відомий астролог розповів, що може статися за два тижні

У понеділок, 13 листопада, в 11:27, в 21-му градусі Скорпіона відбудеться молодик, який буде одним з найскладніших молодиків цього року, оскільки він трапиться в Скорпіоні на чолі з Марсом і встане навпроти руйнівника та прихильника змін – Урану.

Про це "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

За його словами, настане період несподіванок, різких поворотів, агресивно налаштованих виступів, революцій, заколотів та переворотів де-небудь в країнах Африки.

Читайте: Далі буде "новий поворот": екстрасенс сказала, коли може закінчитись війна в Україні

"Венесуела також може напасти на якусь прилеглу країну, а також КНДР може влаштувати провокацію на кордоні з Південною Кореєю", - не виключає астролог.

Крім того, за його словами, таліби можуть несподівано увійти в Таджикистан, Узбекистан, Киргизію або в якусь іншу країну на їхньому кордоні.

"Ми будемо спостерігати, як ситуація в багатьох частинах земної кулі буде нагнітатися і світ буде палахкотіти в найближчий місяць", - вважає Влад Росс.

Він підкреслив, що в листопаді не оминути різких і несподіваних змін, причому де і що "вибухне", передбачити неможливо. Але оскільки жовтневі затемнення найкраще було видно в Америці, то всі ці можливі події можуть відбуватися десь, наприклад, у Венесуелі, Болівії, Перу або Нікарагуа.

"Там може спалахнути конфлікт", - дійшов до висновку астролог.

Окрім того, за його словами, коли молодик в листопаді, особливо в перші дві декади місяця, є найгіршим часом для купівлі автомобіля, оскільки він точно постійно ламатиметься. "Або ж ви просто в ньому розіб'єтеся", - зауважив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас може зацікавити:

Кремль готовий закінчити війну: таролог дала прогноз щодо перемовин та кардинальних змін в РФ

Є кілька сценаріїв, але не всі вони нам сподобаються: шаманка розповіла, як і коли закінчиться війна в Україні

Україна пішла за найдовшим і найскладнішим сценарієм: астролог, який передбачив війну, дав новий прогноз